Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ξεκίνησε με νίκη ο Ιάλυσος

Ξεκίνησε με νίκη ο Ιάλυσος

0
ialisos iraklis
Dodekanisos

Με το δεξί ξεκίνησε τα φιλικά παιχνίδια ο Ιάλυσος, καθώς σήμερα το απόγευμα επικράτησε με 2 – 1 το Ηρακλή Μαριτσών στο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο Οικονομίδειο.
Οι παίκτες του Δημήτρη Παρασκευόπουλου είχαν την κατοχή της μπάλας και με πάσες προσπαθούσαν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα του Ηρακλή. Οι «πράσινοι» ήταν αυτοί όμως οι οποίοι κατάφεραν να προηγηθούν στο παιχνίδι με 0 – 1 με τον Ιάλυσο να ισοφαρίζει άμεσα και να παίρνει την νίκη στο δεύτερο ημίχρονο.
Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Μανώλη Παρασκευά, παλιού διοικητικού μέλους της ομάδας και ενός από τους παλιότερους φίλους της ο οποίος «έφυγε» σε ηλικία 88 χρόνων.
Στα αγωνιστικά ο Ιάλυσος είχε την κατοχή της μπάλας, την κυκλοφορούσε και προσπαθούσε να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Στο 12’ μετά από σέντρα του Παφιάκη ο Χαριλάου σούταρε με τον τερματοφύλακα Σαββιδάκη να διώχνει την μπάλα και στην επαναφορά ο Μαυρομούστακος έστειλε την μπάλα να περάσει άουτ. Δυο λεπτά αργότερα ο Πελέκης δοκίμασε να αιφνιδιάσει με μακρινό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, την ίδια κατάληξη από πλευράς Ηρακλή είχε και το σουτ του Μπιλιά στο 17’. Με μακρινά σουτ συνέχισε να προσπαθεί να απειλήσει ο ιάλυσος αλλά τα σουτ των Μαριά και Σπάρταλη στο 23’ και στο 30’ δεν βρήκαν στόχο. Στο 35’ της αναμέτρησης ο Σπάρταλης έκλεψε την μπάλα στον χώρο του κέντρου, έβγαλε όμορφη μπαλιά στον Παφιάκη ο οποίος από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα του Ηρακλή. Ένα λεπτό πριν από την λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Ηρακλής κατάφερε να ανοίξει το σκορ όταν μετά από πολύ ωραία συνεργασία του Μπιλιά με τον Καρίκη, ο τελευταίος βγήκε μόνος του απέναντι από το τερματοφύλακα του Ιάλυσου κεφάλα και από πλάγια θέση με ψηλοκρεμαστό σου κατάφερε να τον νικήσει και να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Στην αμέσως επόμενη φάση που ήταν και η τελευταία για το πρώτο μέρος ο Παπαδημήτρης ανέτρεψε τον Χαριλάου μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Φονσέκα με τον τερματοφύλακα του Ηρακλή Σαββιδάκη να πέφτει στην δεξιά του γωνία να διώχνει την μπάλα αλλά στην επαναφορά ο επερχόμενος Πελέκης δεν δυσκολεύτηκε να την στείλει στα δίχτυα για το 1 – 1 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Στην επανάληψη και με πολλές αλλαγές και οι δυο ομάδες, συνεχίστηκε το ίδιο παιχνίδι. Ο Ιάλυσος κυκλοφορούσε και ο Ηρακλής αμυνόταν προσπαθώντας να βγει στην κόντρα. Το τελικό 2 – 1 έκανε ο Δράκος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι σε ανατροπή του Σπάρταλη από τον Παπακωνσταντή Στέργο.
Ιάλυσος: Κεφάλας, Μαριάς, Μαλλιάκας, Πεταυράκης, Σταυλάς, Σπάρταλης, Φονσέκα, Παφιάκης, Χαριλάου, Μαυρομούστακος, Πελέκης (χρόνο συμμετοχής είχαν και οι Κρομμύδας, Σαχίνης, Καρπαθάκης, Δράκος, Αλαχούζος, Ντεμκόλι και Διακοηλίας)
Ηρακλής Μαριτσών: Σαββιδάκης, Λορένζος, Τσούφιος, Παπαδημήτρης, Μακρής, Χειμωνέτος, Καρίκης Γ, Μπιλιάς, Τσαλώλης, Λερογιάννης, Παπακωνσταντής Κ (χρόνο συμμετοχής είχαν και οι Χατζηκωνσταντής, Μακαρούνας, Παπακωνσταντής Στ, Καρίκης, Κούρος Μ, Πίσκαπας, Παπακωνσταντής Μ και Βασιλώτος)

πηγή: www.ialisosfc.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments