Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ξεκίνησε και το εφηβικό του ΑΣ Ρόδος

Ξεκίνησε και το εφηβικό του ΑΣ Ρόδος

2
rodos efiviko
Dodekanisos

Την προετοιμασία του ξεκίνησε χθες το απόγευμα και το εφηβικό τμήμα της ομάδας στο οποίο υπεύθυνος είναι ο Γιώργος Μποσγανάς. Στην «πρώτη» που έγινε το απόγευμα στο γήπεδο Κοσκινού, το παρών έδωσε και ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Διακίδης ο οποίος δίνει πολύ μεγάλο βάρος σε όλα τα τμήματα υποδομών του συλλόγου. Κύριο μέλημα εξάλλου της διοίκησης είναι να στηρίξει όλα τα παιδιά και να τους δώσει την ευκαιρία να αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια προκειμένου να μπορούν να σταδιοδρομήσουν στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ο κ. Διακίδης παρακολούθησε την προπόνηση και πραγματικά χάρηκε για το μέλλον της Ρόδου.
Νέο πρόσωπο στην διοίκηση
Ο κ. Γιώργος Χατζηγιώργης είναι το νέο πρόσωπο στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας. Είναι ουσιαστικά ο αντικαταστάτης του κ. Νίκου Φιλίππου που παραιτήθηκε προκειμένου να μπορεί να είναι πρόεδρος στην θυγατρική ομάδα του συλλόγου, τον Ευαγόρα. Ο κ. Χατζηγιώργης είναι επιχειρηματίας και ανιψιός του πρώτου προέδρου της ΠΑΕ Ρόδος (στα χρόνια της Α’ Εθνικής), κ. Αναστάσιου Καραμάριου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
taratata
taratata
9 years ago

και εαν δουμε ενα απο αυτα τα παιδια στην πρωτη ομαδα δυο θα εχουν συμβει…η
1 διαλυσε η ομαδα ( λογω μισθοφορων )
2 ειναι ο νεος μεσι !!!! (αλλα και παλι θα προλαβη η αεκ !!)
αλλα ξεχασα υπαρχει και ο ευαγορας ….οσο θα υπαρχει !!!!
δυστηχως αυτο ειναι το ποδοσφαιρο μας….
καλη επιτυχια στα παιδια και καλα μυαλα στους παραγοντες !!!!

g rodos
g rodos
9 years ago

εχεις απολυτο δικιο φιλε μου αλλα οταν μια ομαδα κανει πρωταθλητισμο δεν μπορει να ανεβασει παιδια κατευθιαν απο το εφηβικο στο αντρικο μονο αν τους δωσει δανικους σε αλλη ομαδα να ψηθουν και καπια απο τα παιδια να γυρισουν στο αντρικο.
τα νεα παιδια που ειναι στην ομαδα τωρα ηταν τυχερα που 2 χρονια η ομαδα δεν εκανε πρωταθλιτισμο καιστυριχθικε στα νεα παιδια με την βοηθεια των εμπιρων και ετσι καποια επιασαν γιαυτιο υπομονη. Και τον ευαγορα και τα ματια μας ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ