Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Ξεκίνησαν οι συλλήψεις

Ξεκίνησαν οι συλλήψεις

0
balla2
Dodekanisos
Συνελήφθη ο Αχιλλέας Μπέος και άλλοι δύο πρόεδροι, ένας από ομάδα της Σούπερ Λιγκ και από Φούτμπολ Λιγκ για τα στημένα παιχνίδια στο “Στοίχημα”. Οι εννιά συλληφθέντες είναι: Αχιλλέα Μπέος (πρόεδρος Ολ. Βόλου), Σταύρος Ψωμιάδης (πρόεδρος Καβάλας), Γιώργος Τσακογιάννης (παράγοντας Ηλιούπολης), Δημήτρης Ζαββαδίας (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής), Αθανάσιος Ντότσης (μάνατζερ),Νίκος Χάλκος (πρόεδρος Ηλιούπολης), Νίκος Παντέλης (προπονητής Εθνικού Αστέρα), Νίκος Καραγκούλιας (bookmaker) και Ανδρέας Δημόπουλος (bookmaker).
Συνελήφθη ο Αχιλλέας Μπέος!
Η πρώτη σύλληψη είναι γεγονός καθώς διά στόματος δικηγόρου του Αχιλλέα Μπέου, ο πελάτης του κατηγορείται για εγκληματική οργάνωση, στοιχηματική απάτη και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Αύριο, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου και μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ θα καταθέσει ενώπιον του εισαγγελέα.
Στη ΓΑΔΑ βρίσκονται αυτή τη στιγμή 20 άτομα για τη συγκεκριμένη υπόθεση ενώ οι αστυνομικές αρχές αναζητούν και άλλα άτομα. Ο Σταύρος Ψωμιάδης συμπεριλαμβάνεται στους προσαχθέντες, όπως και ο πρόεδρος ομάδας Φούτμπολ Λιγκ, Γ.Κ. αλλά και ο μεγαλοπαράγοντας ομάδας επίσης της Φούτμπολ Λιγκ, Γ.Τ. Ακόμα, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, βρίσκονται ένας μάνατζερ και πρόεδρος ομάδας Φούτμπολ Λιγκ.

πηγή: www.soccerplus.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments