Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Ξεκίνησαν νικηφόρα οι Κορασίδες του Διαγόρα (video)

Ξεκίνησαν νικηφόρα οι Κορασίδες του Διαγόρα (video)

12
diagoras korasides tenta
Dodekanisos

Με το δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στους αγώνες της Ζ’ Περιφέρειας (β’ όμιλος) οι κορασίδες του Διαγόρα. Σε παιχνίδι που έγινε σήμερα στη Ρόδο και συγκεκριμένα στο κλειστό γυμναστήριο της «τέντας» επικράτησαν με 3 – 2 σετ στο ταϊ μπρέϊκ του Φοίνικα Σύρου. Το παιχνίδι όπως μαρτυράνε και τα σετ ήταν συγκλονιστικό σε εξέλιξη. Όπως φάνηκε μάλιστα, σε αρκετές φάσεις εξελίχθηκε σε μια μεγάλη «μάχη» μεταξύ της Νεφέλης Δικαστοπούλου των «κυανέρυθρων» και της Ε. Τσαπαλά, δυο πολύ καλές παίκτριες που κέρδισαν τις εντυπώσεις. Όλα τα σετ ήταν «γεμάτα» και κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Αναλυτικά (με πρώτο τον Φοίνικα Σύρου): 25 – 18 (20’), 29 – 31 (36’), 25 – 19 (24’), 21 – 25 (32’), 13 – 15 (20’).
Διαιτητές ήταν οι κ. Λ. Λαζαράκης, Ν. Χατζησταυρίδης και Ανθ. Δόση.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Μ. Βασιλικού, Β. Φίλιππα, Μ. Δελασούδα, Ε. Τσαπαλά, Ε. Κοσιάντου, Γ. Σαμπαζιώτη, Μ. Σταθοπούλου
ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Π. Δικαστόπουλος): Μ. Καραγιάννη. Μ. Τσακίρη, Α. Χανιωτάκη, Π. Καρυδάκη. Α. Καρυδάκη, Α. Μαλλιάκα, Δ. Χατζηνικολάου, Μ. Ταμβακά, Α. Γιαλλουράκη, Κ. Σμαράγδη, Φίσερ Ε. Λιαράκου

{youtube}yA8VFGr0u_0{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tsimisiris MixalisS
Tsimisiris MixalisS
11 years ago

Συνχαρητηρια Κοριτσια….. παντα νικες….. ευχομαι να κρατατε το Δωδεκανησιακο βολει παντα ψηλά και εύχομαι να κερδίσετε και την Δευτέρα…..
Πάμε Ρόδος……

gate 6
gate 6
11 years ago

AXIES OI KOPELARES MAS!!!

volleyman
volleyman
11 years ago

[quote name=”Tsimisiris MixalisS”]Συνχαρητηρια Κοριτσια….. παντα νικες….. ευχομαι να κρατατε το Δωδεκανησιακο βολει παντα ψηλά και εύχομαι να κερδίσετε και την Δευτέρα…..
Πάμε Ρόδος……[/quote]
Ευχαριστούμε σρχικοουτς τώρα αισθάνονται πιο περήφανες.

Player
Player
11 years ago

Συγχαρητήρια κοριτσάρες. Δικιά σας είναι η πρωτιά.
Ρε volleyman θα το βουλώσεις επιτέλους; Βαρεθήκαμε να σε ακούμε. Κοίτα λίγο τον εαυτούλη σου και μετά έλα να μιλήσεις για εμάς.

volleyman
volleyman
11 years ago

[quote name=”Player”]Συγχαρητήρια κοριτσάρες. Δικιά σας είναι η πρωτιά.
Ρε volleyman θα το βουλώσεις επιτέλους; Βαρεθήκαμε να σε ακούμε. Κοίτα λίγο τον εαυτούλη σου και μετά έλα να μιλήσεις για εμάς.[/quote]
Οι χθεσινοι να μένουν στ αυγά τους. Τυχαρπαστε κακομοίρη.Σ Ευχαριστούμε και σένα για τα συγχαρητήρια. Τώρα είναι που νοιώθουμε τρελά χαρούμενοι. Περιμέναμε τα δικά σου συγχαρητήρια όπως και του head coach. Βγηκατε όλοι απ την αφάνεια σας αδαείς χωριάτες.

Υπομονη +++
Υπομονη +++
11 years ago

Volleyman Καθησε εκει πισω απο την μασκα σου,και προσεξε μην σου πεσει γιατι κανεις δεν ξερει τι σε περιμενει.

Υπομονή+++
Υπομονή+++
11 years ago

Πάλι ηλιθιότητα είπα..sorry παιδια!!!

Υπομονη +++
Υπομονη +++
11 years ago

[quote name=”Υπομονή+++”]Πάλι ηλιθιότητα είπα..sorry παιδια!!![/quote]
παιξε εσυ volleyman γλωσσοπαιγνιδακια γιατι δεν σε βλεπω να ξερεις να να παιζεις και τιποτα αλλο Κατα τα αλλα εισαι ενα αχρηστο κορμι παιδι του Καιαδα που για κακη μας τυχη σταματησαν να σας πεταν εσας τα αρρωστα παιδια και καταντησατε την Ελλαδα σε αυτο το χαλι που ειμαστε σημερα. Αυτο ειναι το τελευταιο σχολιο που κανω και απλα θα περιμενω να πεσει η μασκα.Συνεχισε εσυ να παιζεις και θα δεις πως στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο.

Υπομονη +++
Υπομονη +++
11 years ago

volleyman κατά βάθος σε συμπαθώ. Μην ακούς τι λέω. Είμαι αλλοπρόσαλλος θα μου περάσει. Παθαίνω τέτοιες κρίσεις που και που.

volleyman
volleyman
11 years ago

Δεν πειράζει, με την Υπομονή καταφέρνεις πολλά.Υπομονή λοιπόν

volleyman
volleyman
11 years ago

Το ξερω οτι σας εχω κουρασει αλλα ειμαι καραγκιοζακος απο την κουνια μου γιαυτο αστε τον τρελο στην τρελα του.Οσο για τον “υπομονη”εχει δικιο αλλα που να το βρει, γιαυτο υπομονη.

volleyman
volleyman
11 years ago

Υπομονή+++ με διασκεδάζεις,πολύ καιρό είχα να γελάσω τόσο πολύ.Χαίρομαι που σε κρατάω ξύπνιο στις 1μιση τα ξημερώματα.Μ αρέσει να δίνω νόημα στη ζωή σου.Τα λέμε αργότερα που θα ξυπνήσεις.Τελικά ίσως μου χρειαστείς. Θα αρχίσω κι γω να μαζεύω χαζούς. Αποδεικνύεται ισχυρό όπλο απ ότι φαίνεται..