Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα «Ξεφτιλίστε την ΕΠΣΔ, μπορείτε!»

«Ξεφτιλίστε την ΕΠΣΔ, μπορείτε!»

2
kinnnas_kalathenos
Dodekanisos
Επιστολή με την οποία εκφράζει την δυσαρέσκεια του για την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής σχετικά με τα όσα έγιναν στον τελικό του κυπέλλου, απέστειλε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΔ Μανώλης Κίννας (στη φωτό αριστερά, δίπλα στον Σάββα Καλαθενό στο γήπεδο του ΑΟ Δικαίου). Το πλήρες κείμενο είναι το ακόλουθο:
«Η Πειθαρχική της Ρόδου έδειξε για άλλη μια φορά πως λειτουργεί με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Αν ήταν ομάδα του βορείου συγκροτήματος θα είχαμε άλλη απόφαση. Κάποιοι θα έπρεπε να ζητήσουν συγνώμη από τον Καλυμνιακό γιατί το μαχαίρι έφτασε στο κόκαλο μόνο γι’ αυτούς. Τώρα ξέρουμε πως στόχος είναι να μην διακοπεί το παιχνίδι οριστικά. Ας γίνεται ότι θέλουμε για να το πάρουμε με όποιους τρόπους μπορούμε, προπηλακίζοντας την Ένωση, πετώντας μπουκάλια σε διαιτητές και σε ποδοσφαιριστές αντίπαλης ομάδας. Το παιχνίδι δεν διακόπτεται. Ξεφτιλίστε την Ένωση, βρίστε τους εν χορώ, πετάξτε καρέκλες, δεν πειράζει. Ο στόχος θα επιτευχθεί. Απλώς θα βάλετε το χέρι στην τσέπη και θα παίξετε σε διπλανό γήπεδο. Ο στόχος θα επιτευχθεί. Υπενθυμίζω πως τα ίδια έκαναν και στον περσινό τελικό στην Λέρο, σε μικρότερη κλίμακα. Συγνώμη όμως ζητήσαμε μόνο στον φίλαθλο κόσμο της Αρχαγγέλου, τους οποίους προσωπικά εγώ εκτιμώ. Οι φίλαθλοι της Λέρου είναι στο βόρειο συγκρότημα. Εγώ σαν Μανώλης Κίννας ζητάω συγνώμη από τα σωματεία του βορείου συγκροτήματος. Δεν μπορώ να τα προστατεύσω για να παίζουν επί ίσοις όροις.»

πηγή φωτογραφίας: www.giafkasports.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ialisos
ialisos
13 years ago

kane mas tin xari vre kinna

ialisos -6-
ialisos -6-
13 years ago

gia kante mas tin xari k arketa exete asxolithei me tn ialiso fetos ….o kathenas oti tou katevei …. ayta ola tha exoun sinepeies…