Αρχική Προγνωστικά Ξανά το απόλυτο με 4 στα 4!

Ξανά το απόλυτο με 4 στα 4!

0
minsk
Dodekanisos

Μαγική βραδιά για την στήλη μας χθες. Πιάσαμε για άλλη μια φορά το απόλυτο με 4 στα 4 σωστά σημεία και δώσαμε ποσοστά: -1,70 – 1,80 – 1,95 – 2,05 – 2,30 – 2,60 – 6,50 !!! Σταθεροί στο πολύ καλό ποσοστό των επιτυχιών μας με 60% και με συνολικές επαληθεύσεις 226/374. Με σωστή ψυχολογία πέφτουμε στα βαθιά του Γιουρόπα Λιγκ, απόψε με ματς που άλλοτε καίνε και δίνουν πρόκριση και άλλοτε περιπλέκουν την βαθμολογία του ομίλου ακόμα περισσότερο.
ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ – ΡΙΟ ΑΒΕ κωδ.140
Το ζητούμενο εδώ πάση θυσία οι 3 βαθμοί για τους γηπεδούχους. Λίγη σημασία έχει για εμάς σε αυτή την τιμή. Όμως ασχολούμαστε με το συγκεκριμένο γιατί σαφώς βρίσκουμε αξία αλλού. Η γηπεδούχος θα είναι ιδιαίτερα προσεκτική στα μετόπισθεν αφού ξέρει καλά πως αν βρεθεί πίσω στο σκορ θα φορτωθεί άγχος και θα κυνηγάει την ανατροπή. Αξία σωστή στο ( Ngoal ) 1,85. Κρίσιμο βαθμολογικά το ματς δεν θα παρεκκλίνει από το ( 2-3goal) 2,10.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ – ΠΑΟΚ κωδ.141
Ναι οκ η γηπεδούχος είναι σαφώς κατώτερη ομάδα και υπήρχαν στιγμές στο ματς της Τούμπας που η ομάδα του Μινσκ θύμιζε παιδικός σταθμός. Όμως το ματς στην έδρα της Ντινάμο θα είναι …frozen, παγωμένο όσο δεν παίρνει. Παγωμένο σε ρυθμό, σε γκολ και κατ’ επέκταση και στην έκβαση του αποτελέσματος. Ο ΠΑΟΚ επιβάλλεται να πάρει μόνο τρίποντο και μυαλωμένα και μεθοδικά αλλά και με την βοήθεια «εξ ουρανού» θα το κάνει. ( 2 ) 1,80. Θέση έχει εδώ και το μεγαλοπρεπές ( Ngoal ) 1,80 αφού ευνοούν και τα πολλά Νgoal της γηπεδούχου.

ΡΙΕΚΑ – ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ κωδ.142
Η γηπεδούχος με το δυσκολότερο πρόγραμμα στα εναπομείναντα ματς καλείται να πάρει απόψε το τρίποντο. Αυτό κάνει επιτακτική την ανάγκη της κατάκτησης της νίκης και άποψη μου είναι πως εφόσον δεν έχασε εντός από τους 2 θεωρητικά δυνατότερους (νίκη 3-1 με Φέγενορντ και ισοπαλία 2-2 με Σεβίλλη) αυτή την φορά θα φορτσάρει ακόμα περισσότερο και εύκολα ή δύσκολα θα το πετύχει. ( 1 ) 1,90 και μου αρέσει βάσει κίνητρου το ( 1/1 ) 3,10. Έχει και πολύ ( Over ) 1,75 κατά βάθος αφού λογικά ένα γρήγορο γκολ θα «ανοίξει» το ματς.

ΑΣΤΡΑ ΠΛΟ’Ι’ΕΣΤΙ – NTINAMO ΖΑΓΚΡΕΜΠ κωδ.148
Αδιάφοροι δηλώνουν οι γηπεδούχοι με τεχνική ηγεσία (Όλεγκ Προτάσοφ) και διοίκηση να τάσσονται υπέρ της κοινής λογικής που λέει «στρέφομαι εκεί που με παίρνει». Θα δώσουν βάρος στο εγχώριο πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουν για 3η συνεχή χρονιά να πάρουν κάποιο Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στην αντίπερα όχθη οι Κροάτες που καίγονται για τους 3 βαθμούς της νίκης και υπό προϋποθέσεις θέλουν να διεκδικήσουν την πρόκριση στον όμιλο. ( 2 ) 2,00 και ( 2-3goal ) 1,90 με τα σκοράκια ( 1-2 ) 8,00 και ( 0-2 ) 10,00.

Τα σχόλια και τα προγνωστικά μας αφορούν αποκλειστικά το κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπεύθυνο παιχνίδι και μόνο για ενήλικους.

{youtube}exnWxrRGCEM{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments