Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ξανά στις νίκες!

Ξανά στις νίκες!

0
DSCN0131
Dodekanisos

Μετά από ένα καλό σε γενικές γραμμές παιχνίδι, ο Α.Ο. Σύμης νίκησε σήμερα με 2-0 τον Άγιο Ισίδωρο στο ενωσιακό γήπεδο, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Α΄ ομίλου. Οι γηπεδούχοι που είχαν τον έλεγχο στο πρώτο μέρος, σπατάλησαν καλές ευκαιρίες αλλά και πέναλτι που κέρδισαν για να πετύχουν γκολ και να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που σημάδεψαν σωστά και στο 37΄έκαναν το 0-1 με κοντινό σουτ του Αλέξανδρου Λεβεντέρη αλλά είχαν και καλές στιγμές. Στο δεύτερο μέρος οι Συμιακοί διαχειρίστηκαν πολύ καλά το υπέρ τους γκολ, δεν επέτρεψαν στον «Άγιο» να απειλήσει σοβαρά την εστία του Τσαβαρή ενώ από το 70΄ πήραν ουσιαστικά το πάνω χέρι στον αγωνιστικό χώρο, αφού οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με αριθμητικό μειονέκτημα( 10) λόγω τραυματισμού του Κουτρούλη. Οι φιλοξενούμενοι στο 92΄ ζευγάρωσαν(0-2) τα τέρματα τους με γκολ που πέτυχε ο Καραβαϊλης μετά από ωραία μπαλιά του Βερζέσχτα. Το πέναλτι των γηπεδούχων το κέρδισε στο 32΄ο Γεωργαλλής Μιχ., σε ανατροπή που του έγινε από τον Τσίκκη. Το εκτέλεσε ο Διακοπαρασκευάς Παρ. και έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο.
Διαιτησία Δουλγέρης- Διακοφιλιππής- Αναστασοπούλου.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ: Χαλκιόπουλος, Ταμπουράς, Διακοπαρασκευάς(53΄Χατζηνικόλας), Δημητράκης, Αντωνόπουλος, Βονάκης, Γεωργαλλής Μιχ.(67΄Κιαουρτζής), Γεωργαλλής Αργ., Μερσιώτης, Διακοπαρασκευάς Παρ.(46΄Κουτρούλης), Κώτσος.
Α.Ο. ΣΥΜΗΣ: Τσαβαρής, Χατζηπέτρος Ν., Καραγιάννης(79΄Λεβεντέρης Αλεξ.), Στεφάνου Χρ., Τσαουσέλλης, Ζουρούδης Γ,, Δαμόντε(46΄Στεφάνου Αναστ.), Τσίκκης Μιχ., Καραβαϊλης, Λεβεντέρης Πανορμ., Χατζηπέτρος Μιχ.(90 Βερζέσχτα).

Ηλίας Λοΐζος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments