Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Ξαφνικό γηπεδικό πρόβλημα!

Ξαφνικό γηπεδικό πρόβλημα!

0
diagoras_agrotikos
Dodekanisos

Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Διαγόρα ενόψει της κρίσιμης κυριακάτικης αναμέτρησης με τη Δόξα Δράμας στο Δημοτικό Στάδιο. Η αιτία δεν είναι άλλη από το γηπεδικό «αδιέξοδο» που έχουν συναντήσει τις τελευταίες ημέρες οι «κυανέρυθροι», καθώς δεν μπορούν να προπονηθούν στο κεντρικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου, όπου θα γίνει και το ματς με τη Δόξα!
Συγκεκριμένα Η Επιτροπή Διοίκησης του Δημοτικού Σταδίου της πόλης έστειλε στην ΠΑΕ Διαγόρας έγγραφο, με το οποίο γνωστοποιείται πώς το γήπεδο θα κλείσει για να πραγματοποιηθεί η απαιτούμενη συντήρηση, εν όψει μάλιστα του αγώνα της Κυριακής. Ο Πέτρος Ρουτζιέρης και οι παίκτες του πήγαν στο βοηθητικό, όμως δεν «μπήκαν» για προπόνηση. Η κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο ήταν τραγική και ακατάλληλη ακόμη και για περπάτημα, όπως τόνιζαν παίκτες και τεχνική ηγεσία του «γηραιού».
Αυτό ανάγκασε τον Πέτρο Ρουτζιέρη και τους παίκτες, να φύγουν από την πόλη και να πάνε στον συνθετικό χλοοτάπητα του γηπέδου Κοσκινού για να προπονηθούν, παραμονές μάλιστα ενός σημαντικού παιχνιδιού, όπως είναι αυτό της Κυριακής .
Θα μπουν δηλαδή μόνο την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο για να κάνουν ένα ζέσταμα και να δώσουν το παιχνίδι τους! Κύριο μέλημα της διοίκησης πλέον, είναι να πιέσει προς κάθε κατεύθυνση τους υπεύθυνους, προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο του βοηθητικού, για να διορθωθούν οι γηπεδικές συνθήκες και να επωφεληθούν οι ομάδες της πόλης των μεγάλων κατηγοριών σε ότι αφορά τις προπονήσεις τους.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments