Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Κρομμύδας: “Το πρωτάθλημα πρέπει να συνεχιστεί!”

Κρομμύδας: “Το πρωτάθλημα πρέπει να συνεχιστεί!”

0
Dodekanisos

Υπέρ της επανέναρξης των πρωταθλημάτων είναι και ο προπονητής του Δαμάγητου Θεολόγου Νίκος Κρομμύδας, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε στο news12. Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε σχετικά, απάντησε ως εξής:

“Είναι πολύ σημαντικό να συνεχιστεί το πρωτάθλημα κυρίως για τις Ακαδημίες. Είναι παιδιά που πρέπει να βρίσκονται μέσα στο γήπεδο και δεν πρέπει να χάσουν τελείως τη χρονιά. Κάτι πρέπει να γίνει. Αλλά και για εμάς τους μεγαλύτερους είναι εξίσου σημαντικό να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε. Θεωρώ ότι ακόμα και αν χρειαστεί να γίνει το πρωτάθλημα απλά για να γίνει, θα πρέπει να το κάνουμε. Και από εκεί και πέρα να μπούμε σε μια περίοδο προσαρμογής για την επόμενη χρονιά”.
Ο νεαρός τεχνικός πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
“Αν τελικά το πρωτάθλημα συνεχιστεί θα είναι σίγουρα διαφορετικού τύπου σε σχέση με το ξεκίνημα. Μέχρι να βρούνε τα πατήματα τους ξανά όλοι οι παίκτες, θα δούμε ίσως και περίεργα αποτελέσματα ενώ προφανώς θα έχουμε και ορισμένους τραυματισμούς, δυστυχώς. Όπως είπα όμως, ακόμα και έτσι είναι καλό το πρωτάθλημα να τελειώσει εντός γηπέδου”.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments