Αρχική Επικαιρότητα Κρήτη: Βρέφος δέκα ημερών μένει σε σκηνή για σεισμόπληκτους!

Κρήτη: Βρέφος δέκα ημερών μένει σε σκηνή για σεισμόπληκτους!

0
@CRETAPOST.GR
Dodekanisos

Ο σεισμός που χτύπησε την περιοχή του Αρκαλοχωρίου στην Κρήτη, άφησε άστεγο ένα βρέφος μόλις δέκα ημερών και τους γονείς του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του «cretapost.gr», το βρέφος χαίρει άκρας υγείας. Καθώς την Παρασκευή (1/10), η Παιδιατρική Μονάδα του «Χαμόγελου του Παιδιού», προχώρησε σε δωρεάν εξετάσεις σε όλα τα παιδιά. Στη συνέχεια, οι παιδίατροι εξέτασαν και τα υπόλοιπα παιδιά διαπιστώνοντας πως κάποια έχουν αποκομίσει συμπτώματα κρυολογήματος.

Η οικογένειά του νεογνού είχε έρθει από την Βουλγαρία στην Ελλάδα για μία καλύτερη ζωή. Την στιγμή του σεισμού η οικογένεια βρισκόταν μέσα στο σπίτι της. Αμέσως η μητέρα άρπαξε το  μωρό αγκαλιά και εξήλθε στο δρόμο.

Όσον αφορά την κατοικία τους, το σπίτι έχει υποστεί τεράστιες υλικές ζημιές και δεν είναι κατάλληλο προς χρήση. Με αποτέλεσμα η οικογένεια να ζει τις τελευταίες ημέρες στις σκηνές.

«Φοβηθήκαμε πολύ και ακόμα φοβόμαστε», ανέφερε στο cretapost η μητέρα του παιδιού που έχει πλέον πάρει την απόφαση με τον σύζυγό της να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. «Δεν θέλουμε να μείνουμε εδώ. Θέλουμε να φύγουμε για την Βουλγαρία. Αυτό που ζήσαμε ήταν τρομακτικό και ακόμα δεν έχουμε ηρεμήσει», τόνισε σχετικά η νεαρή μητέρα.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments