Κρίθηκε στο τέλος

0
rodos_vati

Στα τελευταία δέκα λεπτά μπόρεσε η Ρόδος να κάμψει την αντίσταση του Διαγόρα Βατίου στο Δημοτικό Στάδιο και να κερδίσει τελικά με 2 – 1 σε παιχνίδι που έγινε σήμερα για τη 19η αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Το παιχνίδι ήταν μέτριο σε όλη του την διάρκεια με εξαίρεση από το 80’ και μετά όπου σημειώθηκαν και τα τρία τέρματα της αναμέτρησης. Στο 80’ ο Ευγενικός με ένα ωραία ψηλοκρεμαστό διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 0. Ο Διαγόρας έφθασε πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 88’ όταν ο Γιαννακόπουλος από θέση τετ α τετ πλάσαρε αλλά ο Κουμέντος του είπε όχι καθώς απόκρουσε. Στο 93’ ο νεαρός Βασιλαράκης με ψύχραιμο πλασέ από το ύψος του πέναλτι πέτυχε το 2 – 0 και στο 94’ ο Αποστολόπουλος απλά μείωσε σε 2 – 1 με προβολή που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Θωμάς Πατσιόπουλος (Μιχάλης Φραγκίνης, Σταμάτης Γιακουμάκης).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΡΟΔΟΣ: Κουμέντος, Καμπούρης, Σταμάτης Καντιμοίρης, Γκάιδας, Ριζόπουλος, Παπασταμάτης, Κατσαράς, Λερογιάννης (66’ Παπαστεφάνου), Γιώργος Καντιμοίρης, Αμπελάς (29’ Ευγενικός), Σκαφίδας (82’ Βασιλαράκης)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Αναστασάς, Ζερβός, Κορκίδας, Γεωργαλλής, Μέντος, Σάββενας (88’ Λαμπριανός), Μικκιού (82’ Αποστολόπουλος), Παπαδόπουλος, Μοσκιού (63’ Γιαννακόπουλος), Παλλάς, Παπουρδάνος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ