Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Κρίθηκε στο γκολ

Κρίθηκε στο γκολ

0
goal_digeni
Dodekanisos
Σε ένα ποιοτικά κακό πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Διγενή κατάφερε να προηγηθεί πρώτη και συγκεκριμένα στο 41′ με τον Αντωνίου(φώτο) και να πάρει τη νίκη στο παιχνίδι κυπέλλου απέναντι στον Αγ. Ισίδωρο. Στην επανάληψη το ματς απέκτησε ρυθμό καθώς οι τυπικά γηπεδούχοι ανέβασαν σφυγμούς, χωρίς ωστόσο να πετύχουν δεύτερο γκολ με το οποίο θα “καθάριζαν” ουσιαστικά το ματς ,αφού η εικόνα πρόδισε πως καμία από τις δύο ομάδες δεν είχε όρεξη για παιχνίδι συγκινήσεων. Από το 75′ και μετά οι παίχτες του Διγενή κλείστηκαν πίσω, δίνοντας έτσι το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να πιστέψουν στην ισοφάριση που τελικά δεν ήρθε ποτέ.

Φάσεις/γκολ
13′ Μετά από πάσα του Ντάγια , ο Αγγελής με προβολή έστειλε τη μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Διακοναστάση.
41′ Από βαθιά μπαλιά του Μοσχιδιού, ο Αντωνίου με δυνατό διαγώνιο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ 1-0.
51′ Στην αγκαλιά του Διακοναστάση κατέληξε το σουτ του Αντωνίου, μετά από πάσα του Ντάγια.
56′ Ξυστά από το δεξί δοκάρι πέρασε το σουτ του Κουρδουνάκη από πλάγια θέση.
60′ Ο Αντωνίου εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή , πάσαρε στα δεξιά του τον Κώτη ο οποίος έκανε το σουτ και ενώ φαινόταν ότι πάει “καρφί” στα δίχτυα ,βρήκε στο αριστερό δοκάρι δίνοντας το δικαίωμα στον Διακοναστάση να μπλοκάρει.
65′ “Φωνάζει” ο Αγ. Ισίδωρος για χέρι του Καργάκου μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Τσοπανάκης, Πλακογιάννης, Τσαούσης.

Διγενής: Καραβασιλας, Καργάκος, Μοσχιδιού, Ζωάννου, Αγγελής, Σαϊμίρ(70′ Παπαστεργής), Βαλτογιάννης, Ντάγια(77′ Ζαχαριας), Κώτης , Αντωνίου(82′ Παπαγεωργίου).

Αγ. Ισίδωρος: Διακοναστάσης, Φωτεινής, Σαράντης(70′ Τριανταφύλλου), Αναστασάς, Γεωργάς, Σάββενας Γ., Σάββενας Κ., Κοντός(60′ Δραγουμάνος), Μιαούλης, Κουρδουνάκης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments