Αρχική Αθλητικά νέα Κριστιάνο Ρονάλντο: «Έδωσα την καρδιά μου για την Γιουβέντους»

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Έδωσα την καρδιά μου για την Γιουβέντους» [vid]

0
Dodekanisos

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποχαιρέτησε την Γιουβέντους. Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπογράμμισε πως έδωσε την ψυχή του όσο αγωνιζόταν με την Γιουβέντους.

Έπειτα από τρία χρόνια, 134 εμφανίσεις, 101 γκολ και πέντε τίτλους ο Ρονάλντο αποφάσισε να αποχωρήσει από το Τορίνο. Ο Πορτογάλος άσσος είχε φέρει ένα κύμα αισιοδοξίας στις τάξεις των φιλάθλων της «γηραιάς κυρίας». Όλοι είχαν πιστέψει -ακόμα και οι διοικούντες την «Γιούβε»- πως ο Ρονάλντο θα έφερνε το πολυπόθητο Champions League. Έναν τίτλο που «κυνηγάνε» με μανία τα τελευταία χρόνια οι «μπιανκονέρι». Αυτό τελικά δεν συνέβη, ωστόσο δεν ήταν αυτός ο λόγος της αποχώρησής του. Ειδικότερα, με ανάρτηση του στο Instagram, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχαιρέτησε τον κόσμο του ιταλικού συλλόγου με ένα βίντεο. 

Το μήνυμα του Ρονάλντο

«Σήμερα φεύγω από έναν καταπληκτικό σύλλογο. Τον μεγαλύτερο στην Ιταλία και σίγουρα έναν από τους μεγαλύτερους σε όλη την Ευρώπη. Έδωσα την καρδιά και την ψυχή μου για τη Γιουβέντους και θα αγαπώ πάντα την πόλη του Τορίνο. Μέχρι τις τελευταίες μέρες μου. Οι ”tiffosi bianconeri” πάντα με σεβόντουσαν και προσπάθησα να τους ευχαριστήσω με το να παίζω για αυτούς σε κάθε παιχνίδι. Κάθε σεζόν. Κάθε διοργάνωση. Στο τέλος, μπορούμε όλοι να κοιτάξουμε πίσω και να συνειδητοποιήσουμε ότι πετύχαμε σπουδαία πράγματα. Όχι όλα όσα θα θέλαμε, αλλά παρόλα αυτά, γράψαμε μία όμορφη ιστορία μαζί.

Γιούβε, η ιστορία μίας μεγάλης αγάπης.

Λευκό που αγκαλιάζει το μαύρο.

Καρδιά που ξεσηκώνεται πραγματικά.

Η Γιούβε για πάντα θα υπάρχει.

Θα είμαι πάντα ένας από εσάς. Είστε τώρα μέρος της ιστορίας μου, καθώς αισθάνομαι ότι είμαι μέρος της δικής σας. Ιταλία, Γιούβε, Τορίνο, tiffosi bianconeri, θα είστε πάντα στην καρδιά μου».

Δείτε την ανάρτηση του Ρονάλντο

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments