Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Κρίσιμο το παιχνίδι της Λάρδου!»

«Κρίσιμο το παιχνίδι της Λάρδου!»

0
tsakiris tasos
Dodekanisos

Πολύ σημαντικό είναι το παιχνίδι που καλείται να δώσει την προσεχή Τετάρτη ο Εθνικός Αρχίπολης στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των play off του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Η ομάδα του Φιλήμονα Μιχαλάκη, «δοκιμάζεται» στη Λάρδο και θα προσπαθήσει να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης που τους έχει μεγάλη ανάγκη στην προσπάθεια που κάνει για να επιστρέψει στη Α’ Κατηγορία. Ο πρόεδρος του συλλόγου Τάσος; Τσακίρης, θεωρεί ότι αν η ομάδα του μπορέσει να πάρει το «διπλό» στην αναμέτρηση αυτή θα έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα για να υλοποιήσει τον μεγάλο στόχο της ανόδου. Ο ίδιος μιλώντας στη «δσπορ» τόνισε:
«Θα πάμε στη Λάρδο για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα και να κάνουμε ακόμα ένα βήμα για να επιστρέψουμε στην Α’ Κατηγορία. Αν καταφέρουμε και πάρουμε τη νίκη θα είμαστε κοντά στην άνοδο. Θα είναι πιο εύκολα για εμάς τα πράγματα στη συνέχεια».
Συνεχίζεται η προετοιμασία
Οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού δεν χαλαρώνουν τις ημέρες αυτοί καθώς ο προπονητής τους θέλει να είναι σε εγρήγορση ενόψει του κρίσιμου αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης. Για τον λόγο αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνει και σήμερα προπόνηση όπως και την Λαμπρή Δευτέρα. Ρεπό θα δοθεί μόνο αύριο. Οι μόνοι που …τη γλίτωσαν είναι οι Μαρκόπουλος και Διακίδης οι οποίοι απουσιάζουν εκτός Ρόδου. Αναμένεται πάντως να δώσουν κανονικά το παρών στο παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης. Το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό και όλοι είναι αισιόδοξοι ότι θα μπορέσουν στη Λάρδο να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα και να κάνουν ένα αποφασιστικό βήμα για να υλοποιήσουν τον μεγάλο στόχο της ανόδου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments