Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Κρίμα… λυπάμαι»

«Κρίμα… λυπάμαι»

0
Dodekanisos

Με μια ανάρτηση αγανάκτησης σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης βγάζει την πικρία του για ορισμένους φίλους του Ευαγόρα, ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Φιλίππου. Ο ίδιος κάνει λόγο μεταξύ άλλων για «απαξίωση».

Αναλυτικά η τοποθέτηση του είναι η εξής:

“Την ερχόμενη Κυριακή αρχίζουν οι επίσημες υποχρεώσεις για την ομάδα μας, εύχομαι τα καλύτερα στα παιδιά μας και τον κόουτς μας. Δυστυχώς απαξίωση από πολλούς φίλους του Ευαγόρα, που έχουν γυρίσει την πλάτη στον σύλλογο εδώ και 4 Χρόνια που είμαστε στην ομάδα, ούτε διάρκειας δεν έχουν πάρει. Η αγάπη μας για τα παιδιά και τον αθλητισμό είναι αυτό που μας δίνει κουράγιο και κάνουμε τόσα χρόνια υπομονή. Ευτυχώς που υπάρχει κάποιος (αόρατος) και στα δύσκολα πάντα βοηθάει, να ναι καλά εκεί που είναι αλλά ως πότε θα το κάνει, είναι η εξαίρεση. Εγώ προσωπικά θα δώσω και φέτος τον καλύτερο μου εαυτό για να στηρίξω την σοβαρή προσπάθεια που κάνει ο προπονητής μας με τα παιδιά για μια ακόμη χρονιά, αλλά δεν υπόσχομαι τίποτα για το μέλλον. Καλή αθλητική χρονιά στις ομάδες της Β και Γ κατηγορίας που μπαίνουν στην μάχη του κυπέλλου.
ΥΣ: Πραγματικά με στεναχωρεί ότι πέρασαν τόσοι σημαντικοί άνθρωποι -παράγοντες από τον Ευαγορα, διέπρεψαν με τον σύλλογο και τώρα ούτε που ρωτάνε τι χρώμα εμφάνιση φορά. ..Κρίμα λυπάμαι. !!”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments