Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Κρίμα και άδικο!

Κρίμα και άδικο!

0
Dodekanisos

Έφθασε ως την πηγή αλλά δεν ήπιε νερό! Ο Διαγόρας βρέθηκε μια ανάσα από το να πάρει τη δεύτερη του συνεχόμενη νίκη καθώς ήταν μπροστά στο σκορ με 1 – 0 απέναντι στον Ιωνικό αλλά δέχθηκε το τέρμα της ισοφάρισης στο 95’ με αποτέλεσμα να χάσει μια σημαντική ευκαιρία προκειμένου να μπορέσει να πάρει το δεύτερο συνεχόμενο «τρίποντο». Οι «κυανέρυθροι» απέναντι σε μια σκληροτράχηλη ομάδα όπως είναι αυτή του Ιωνικού, έπαιξαν και πάλι με πάθος και δύναμη και κατάφεραν σε ένα παιχνίδι λεπτών ισορροπιών να ανοίξουν πρώτοι το σκορ και να αποκτήσουν το προβάδισμα πριν το φινάλε του ημιχρόνου σε ένα κρίσιμο σημείο της αναμέτρησης.

Στο δεύτερο ημίχρονο όπως ήταν αναμενόμενο, ο Ιωνικός ανέβασε στροφές και πίεσε τον Διαγόρα ο οποίος όμως ήταν άριστα στημένος και δεν επέτρεψε στους αντιπάλους του να κάνουν κλασική ευκαιρία. Παράλληλα προσπαθούσε με κόντρα επιθέσεις να βρει τον ελεύθερο διάδρομο και να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα που θα του έδινε και τη νίκη. Σε ένα παιχνίδι όμως λεπτών ισορροπιών τα πάντα μπορούν να γίνουν. Έτσι στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, ο Ιωνικός κέρδισε φάουλ μέσα από το οποίο μπόρεσε να ισοφαρίσει και να σώσει έτσι την παρτίδα στο τέλος. Κρίμα για τον Διαγόρα που ήταν αγκαλιά με ένα «τρίποντο» το οποίο για ένα ακόμα παιχνίδι άξιζε αλλά στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να πάρεις πάντα αυτό που δικαιούσαι.

Σε γενικές γραμμές έγινε μια αναμέτρηση που δεν είχε φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες και η υπεροχή ήταν μοιρασμένη. Οι δυο ομάδες έδειξαν να προσέχουν αρκετά τα νώτα τους επιλέγοντας να μην ρισκάρουν και πολύ επιθετικά. Ήταν φανερό από το ξεκίνημα του ότι θα κρινόταν στις λεπτομέρειες όπως και έγινε.

Μακρινό σουτ του Mattias στο 12′ έδιωξε ο Τσέλιος σε κόρνερ. Καλό σουτ για την ομάδα του Ιωνικού.
Ο Σανδραβέλης έκανε μια ωραία σέντρα από τα δεξιά και ο Λινάρδος με εξαιρετικό πλασέ πάνω στην κίνηση έκανε το 1 – 0.

Στο 95’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Πλατέλλα, ο Matias Castro με μια πολύ ωραία κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Τσέλιου που παρά το ότι έπεσε δεν μπόρεσε να αποκρούσει (1 – 1).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Κοντοχρήστος (79’ Σμυρλής), Σανδραβέλης, Ρουγκάλας, Σεληνιωτάκης, Ντοριβάλ (67’ Αυγενικού), Μασούρας, Αλάεθ, Μπαστακός (79’ Δημήτρουλας), Λινάρδος (60’ Μανωλάκης), Γεωργίου (60’ Αθανασίου)
ΙΩΝΙΚΟΣ: Αναγνωστόπουλος, Ομάρ (46’ Singh), Μουστάκης (80’ Κουϊρουκίδης), Κύργιας, Φουρλάνος,Tientcheu (76’ Κόρμπος), Γκοτσούλιας (76’ Μανάλης), Brito (46’ Ματσούκας), Rolle, Matias Castrpo, Πλατέλλας

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments