Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Κρίμα και άδικο!

Κρίμα και άδικο!

0
Dodekanisos

Κρίμα, κρίμα, κρίμα! Αυτές είναι οι λέξεις που μπορούν να χαρακτηρίσουν την εκτός έδρας αναμέτρηση που έδωσε ο Διαγόρας με αντίπαλο τον Ιωνικό. Οι “κυανέρυθροι” είχαν την τύχη στα χέρια τους μέχρι και το 88′ καθώς ήταν μπροστά στο σκορ με 2 – 1, ωστόσο μίλησε στο φινάλε η έδρα και έγινε η μεγάλη ανατροπή με αποτέλεσμα η Ροδίτικη ομάδα να γνωρίσει την ήττα με 3 – 2.

Η Νεάπολη είναι γνωστό ότι είναι μια εξαιρετικά δύσκολη έδρα και αυτό είναι κάτι που το έζησαν στο πετσί τους οι παίκτες του Πέτρου Ρουτζιέρη καθώς στα τελευταία λεπτά ο κόσμος ήταν να …να έπαιζε και ο ίδιος. Αποτέλεσε τον δωδέκατο παίκτη του Ιωνικού με όλη τη σημασία της νίκης και ουσιαστικά έσπρωξε τους παίκτες των γηπεδούχων να πάρουν τους βαθμούς. Δυο αδράνειες στην άμυνα των “κυανέρυθρων” ήταν αρκετές για να δώσουν την ευκαιρία στους γηπεδούχους να πετύχουν την ανατροπή.
Ο Διαγόρας πήγε άριστα διαβασμένος στη Νεάπολη και έκλεισε σωστά όλους τους διαδρόμους προς την εστία του Τσέλιου μη επιτρέποντας στον Ιωνικό να δημιουργήσει ευκαιρίες. Οι “κυανέρυθροι” έχοντας στο μεγαλύτερο διάστημα πολύ καθαρό μυαλό, έπαιξαν πολύ σωστά και έκαναν άριστη διαχείριση. Ακόμα και όταν δέχθηκαν την ισοφάριση, δεν το έβαλαν κάτω και είχαν τον τρόπο να πετύχουν και δεύτερο τέρμα και να πάρουν έτσι και πάλι το προβάδισμα. Δυστυχώς όμως γι’ αυτούς, τα τελευταία λεπτά ήταν πολύ καθοριστικά καθώς ο Ιωνικός πίεσε πάρα πολύ και τελικά δικαιώθηκε φθάνοντας στην απίστευτη ανατροπή.

Στο 18′ ο Γλυνός βρέθηκε σε πλεονεκτικό σημείο μέσα στην περιοχή και με πλασέ άνοιξε το σκορ ( 0 – 1).
Στο 32′ ο Καλλέργης πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και έκανε το σουτ αλλά την έστειλε να περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και να καταλήξει έτσι άουτ.
Στο 51′ ο Σμυρλής έκανε το δυνατό σουτ, η μπάλα “βρήκε” το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 1 – 1.
Στο 54′ όμως ο Μπαρμπαρούσης εκμεταλλεύτηκε σοβαρό λάθος της άμυνας των γηπεδούχων και αφού πρόλαβε τον Κουρεμπίνη με ψύχραιμο ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 1 – 2.
Στο 88′ η αλλαγή των γηπεδούχων, ο Βλαχομήτρος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2 – 2.
Σαν να μην έφθανε αυτό, οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν μια αδράνεια στην άμυνα του “γηραιού” στο 90′ και ο Κρητικός από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 3 – 2 και να πετύχει μια σπουδαία ανατροπή για την ομάδα του.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κουκούλας από τη Λέσβο και “βοηθοί” του ήταν οι Ψύλλος (Λέσβος) και Γαρεφαλάκης (Ηράκλειο)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΙΩΝΙΚΟΣ: Κουρεπίνης, Γκοτσούλιας, Κρητικός, Καλλέργης (58′ Καλέργης), Μουστάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ιωάννου, Φουρλάνος, , Τιεντσέ (71΄Μακρίδης), Μάναλης, Σμυρλής (66′ Βλαχομήτρος)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης, Ηλιάδης, Προβατίδης, Καρπαθάκης, Γλυνός, Μπέλερης, Μπουρλάκης (75′ Παπαδόπουλος), Κέρι, Μπαρμπαρούσης, Μανωλάκης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments