Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου “Κρεμάει” τα παπούτσια του ο Μερκούρης Μόσχος

“Κρεμάει” τα παπούτσια του ο Μερκούρης Μόσχος

0
Dodekanisos

Το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας ανακοίνωσε ο Μερκούρης Μόσχος. Ο 42χρονος πλέον παίκτης που έχει συνδέσει το όνομα του με τον ΑΣ Τήλος εδώ και πολλά χρόνια, αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Ο ίδιος αναφέρει τα εξής:

“Σήμερα κλείνει ένας κύκλος όμορφος του ποδοσφαίρου 42 πλέον με πολλές χαρές και λύπες. Ήθελα να δώσω μια τελευταία παράσταση την Κυριακή αλλά για προσωπικούς λόγους αυτό δεν είναι εφικτό .Είμαι ευλογημένος που έκανα πάρα πολλούς και καλούς φίλους που θα τους κρατήσω στην ζωή μου για πάντα.

Όσοι με γνωρίζουν αυτή η απόφαση που πήρα δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Καλή συνέχεια στην ομάδα μου ,στο νησί μου ,που τόσο αγαπάω .Για να μπορούσα να συνεχίσω θα έπρεπε να έχω παίκτες όπως ο Αλιφέρης, ο Μηλιός, ο Φασουλής, ο Χαλιός, ο Κυριάκος που ήταν πάντα στήριγμα μου ,ο Χριστοφής,ο Ζαφείρης, ο Κωστιδης, ο Ηρακλής που χωρίς κουβέντα και με το κεφάλι κάτω έπαιζε σε όποια θέση και αν τον έβαζα. Συγνώμη αν ξέχασα κάποιον. Κλείνοντας ήθελα να ευχαριστήσω ξεχωριστά τον Χατζηνικόλα που πλέον είναι ένας από εμάς. Σε ευχαριστώ από καρδιάς για όσες θυσίες έχεις κάνει για την ομάδα μας .Καλή συνέχεια και υγεία σε όλους”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments