Αρχική Videos Κραυγή αγωνίας βιοτεχνών: “Θέλετε να θυσιάσετε τη χώρα σας για την Ουκρανία;”

Κραυγή αγωνίας βιοτεχνών: “Θέλετε να θυσιάσετε τη χώρα σας για την Ουκρανία;”

0

Ανοιχτή επιστολή στον καγκελάριο Olaf Scholz απέστειλε η Ένωση Βιοτεχνών της Περιφέρειας Halle-Saalekreis στη Σαξονία εκφράζοντας τους φόβους, τις ανησυχίες και τις ανάγκες των πολιτών.

Μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής: «Εμείς ως τεχνίτες γνωρίζουμε από πολλές συνομιλίες με τους πελάτες μας ότι η συντριπτική πλειοψηφία δεν είναι διατεθειμένη να θυσιάσει το βιοτικό της επίπεδο για την Ουκρανία. Δεν είναι ούτε ο δικός μας πόλεμος! Οι υπογράφοντες ανησυχούν δικαιολογημένα, ανησυχούν για το μέλλον των παιδιών και των εγγονών μας, ανησυχούν για τη συνέχιση της ύπαρξης των επιχειρήσεων μας. Ανησυχούν για τη χώρα μας». Τονίζουν επίσης ότι «στις 8 Δεκεμβρίου 2021, ορκιστήκατε ότι θα αποφύγετε το κακό από τον γερμανικό λαό. Κάνουμε έκκληση προς τιμήν σας: εκπληρώστε αυτόν τον όρκο».

Έχοντας επίγνωση και ανησυχία ότι τα πράγματα «βουίζουν» στη Γερμανία, ότι οι τιμές αυξάνονται με ρυθμό «που οι «κανονικοί εργαζόμενοι» σύντομα δεν θα μπορούν πλέον να πληρώνουν για τη ζωή τους», ότι υπάρχει κίνδυνος απολύσεων και κλεισίματος των εταιρειών στο εγγύς μέλλον, ο καγκελάριος Scholz ερωτάται κατηγορηματικά:

«Θέλετε να είστε ο καγκελάριος που κατέστρεψε τη Γερμανία; Θέλετε πραγματικά να θυσιάσετε τη χώρα σας για την Ουκρανία;».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments