Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Κρατούσε …εξάσφαιρο ο Ευκλής!

Κρατούσε …εξάσφαιρο ο Ευκλής!

1
efklis apollon2
Dodekanisos

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Ευκλής στην Λάρδο καθώς κέρδισε χθες με 6-1 τον τοπικό Ηρακλή. Οι φιλοξενούμενοι πέρασαν σαν σίφουνας από την έδρα του Ηρακλή παρά την ψυχρολουσία που δέχτηκαν στο 20΄και έμειναν πίσω στο σκορμε 1-0. Στην συνέχεια όμως οι παίκτες του Μιχάλη Τσιβρινή έβγαλαν τα «πολυβόλα» από τη θήκη τους και άρχισαν τα καταιγιστικά πυρά προς την εστία του Καντιμοίρη. Οι Σορωνιάτες με καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας πήραν τον έλεγχο του αγώνα και επέβαλαν τον ρυθμό τους στο παιχνίδι. Μετά το γκολ της ισοφάρισης 1-1, ο Ευκλής κυνήγησε το δεύτερο γκολ και κατάφερε να το πετύχει λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου 45λεπτου. Σίγουρα το προβάδισμα που πήραν στο σκορ οι φιλοξενούμενοι λειτούργησε υπέρ τους και στην επανάληψη μετά από την χαλαρή αντίσταση των γηπεδούχων, βελτίωσαν κι άλλο την απόδοση τους με αποτέλεσμα να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ σε ψηλότερα επίπεδα. Το 1-0 για τον Ηρακλή σημειώθηκε στο 20΄ παρά την υπόδειξη της βοηθού Αναστασοπούλου για οφσάιντ καθώς διαιτητής καταλόγισε το γκολ που από το σουτ του Ευαγγελίδη Ι. Η ισοφάριση(1-1) ήρθε για τον Ευκλή στο 36΄μετά από ωραία εκτέλεση φάουλ του Παππά. Στο 43΄ο Μπερετούλης με δυνατό σουτ έκανε το 1-2 το οποίο έδωσε φτερά στα πόδια των φιλοξενούμενων. Το 1-3 σημειώθηκε με σουτ του Αποστολόπουλου στο 63΄και στο 75΄ πάλι ο Παππάς με διαγώνιο σουτ πέτυχε το 1-4. Σειρά του Φράγκου να σκοράρει με πλασέ για το 1-5 στο 78΄μετά από λάθος της άμυνας του Ηρακλή. Το τελικό 1-6 πέτυχε ο Διακοφιλιππής με σουτ στο 88΄. Τρία λεπτά νωρίτερα οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολή ς του Διακοβασιλείου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Από τον Ηρακλή άρεσαν Ευαγγελίδης Ι., Χαρίτος, Μουστάκας και από τον Ευκλή Μπερετούλης, Κούρλιος, Παππάς.
Διαιτησία Γιακουμάκης Στέργος-Βούλγαρη Χριστ.-Αναστασοπούλου.
Ηρακλής Λάρδου: Καντιμοίρης, Ευαγγελόπουλος, Φάκκας(46΄Ευαγγελίδης Στ.), Παπαϊωάννου(73΄Διακοβασιλείου Σ.), Διακοβασιλείου, Καπιώτης, Μουστάκας, Καλοπήτας,(72΄Ευαγγελίδης Σ.Σ.), Ιωαννίδης Ι., Χαρίτος, Καμμάς
Ευκλής: Ματακάκης, Τσαγγαράκης,Παπαστεργής, Παναγιώτου, Λαμπρόπουλος, Παππάς(87΄Λαός), Σχοινάκης, Κούρλιος, Αποστολόπουλος, Μπερετούλης(73΄Καρακόπουλος), Φράγκος(83΄ Διακοφιλιππής)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Geiaaaa
Geiaaaa
10 years ago

1.H laisman proton then kserei kan it tha pei orismos ofside……..2to prwto goal tou euklh mas Kobh katharh fash Gia goal h opoia then htan ofside Kai apeydeias mas eisofarisoun…3 plagio out Gia ton hraklh katharh to dinei anaconda Kai thexomaste Kai to 3 goal.. Lurid dimosiografe na ta les opws Einai min grafete oti sas katebei me dhkes Kai me opla….