Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Κράτησε το αήττητο ο Διγενής!

Κράτησε το αήττητο ο Διγενής!

0
digenis oloi
Dodekanisos

Ακόμα μια νίκη πέτυχε στο ενεργητικό του ο Διγενής καθώς επικράτησε με 3-0 του ΑΣ Τήλος στα Κοσκινού και διατήρησε το αήττητο, σε εξ΄ αναβολής αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο πρώτο μέρος πηγαίνοντας μάλιστα στην ανάπαυλα μπροστά με 1-0 από το τέρμα του Διακάκη στο 25΄ με κεφαλιά μετά από την εκτέλεση κόρνερ του Αμπελά.
Στην επανάληψη οι Τηλιακοί προσπάθησαν να αντιδράσουν ωστόσο χωρίς θετικό αποτέλεσμα. Τελικά η ομάδα του Σάσα Γιόνοβιτς πέτυχε ακόμα δυο γκολ για το τελικό 3-0. Στο 73΄ και πάλι ο Διακάκης με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του ενώ ο Τριπολίτης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 81’ «κλείδωσε» το τρίποντο.
Το παιχνίδι διαιτήτευε ο κ. Δουλγέρης (Μαυρουδής, Κάζας)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΓΕΝΗΣ: Νικολέττος, Κούτσι, Μάνο, Παπασταμάτης (78΄ Χουτεσιώτης), Αμπελάς, Χατζηνικόλας, Πλαγγέντης, Κατσούλης (67΄ Νίκανδρος), Κώτης, Τριπολίτης (81΄ Χεκιμάι), Διακάκης
ΑΣ ΤΗΛΟΣ: Χατζηνικόλας, Χριστοφής, Οίκουτας, Ανγκόλι, Χατζηφούντας (68΄ Παπαστεργίου), Οικονόμου, Σακελλάρης Κ., Ρούκο, Νικολής, Μόσχου (70΄ Βογιατζής), Σακελλάρης Η.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments