Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική «Κρατάμε τις υποσχέσεις και πάμε παραπέρα!»

«Κρατάμε τις υποσχέσεις και πάμε παραπέρα!»

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση μέσω της οποίας στέλνει το μήνυμα ενόψει της συνέχειας και κυρίως των αγώνων μπαράζ, εξέδωσε η διοίκηση της Ρόδου. Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:

«Η Ρόδος είναι πρωταθλήτρια και για πρώτη φορά στην ιστορία της τερματίζει πρώτη με τέτοια διαφορά βαθμών από την δεύτερη ομάδα.

Είναι της …μοίρας της οι άνοδοι να περνούν από μπαράζ: Από την Κρήτη με το Αιγάλεω, από την Καισαριανή με τον Πιερικό, στον αγώνα με τον Ηρόδοτο και βέβαια στις ατυχίες με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Περιστέρι, στην Νέα Σμύρνη με τον Παναιτωλικό…
Τώρα όμως θωρακίσαμε τα νώτα μας και η επέλαση είναι μία και καθοριστική. Η καλύτερη ομάδα της Γ’ Εθνικής μπαίνει δυνατά στα μπαράζ έτοιμη, δυνατή και το ξέρουμε εμείς, το ξέρουν και οι αντίπαλοι μας.

Η μεγάλη τελευταία μας νίκη, κλείνει τον κύκλο του πρωταθλήματος, έστω κι αν απομένει ένας βαθμός για να στεφθεί η ομάδα μας και μαθηματικά πρώτη: Δεν θα αφήσουμε να αμαυρώσει την χαρά μας οποιοδήποτε απομεινάρι του παρελθόντος που και παλαιότερα βρέθηκε μπροστά μας και πάλι από μας, η ομάδα του δεν πήρε την παραμονή.

Στην επόμενη αγωνιστική ελάτε να γράψουμε μαζί ιστορία. Την νεότερη και την πλέον δυναμική: Είχαμε υποσχεθεί στους φιλάθλους μας πως θα χαλούσαμε το ασανσέρ ανόδου – καθόδου από τα τοπικά και την Γ’ Εθνική. Είχαμε υποσχεθεί πως θα χαλάσουμε το κουμπί προς τα κάτω. Το ασανσέρ πάει τώρα μόνο πάνω!

Μαζί με τους φίλους μας την ερχόμενη Κυριακή γιορτάζουμε το πρώτο βήμα για την άνοδο και έχουμε συνέχεια…»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments