Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Κρατάει την εμφάνιση

Κρατάει την εμφάνιση

0
Dodekanisos

Την πολύ καλή εμφάνιση κόντρα σε μια από τις πιο δυνατές ομάδες του Ευρωπαϊκού μπάσκετ κρατάει ο Κολοσσός Ρόδου, ο οποίος συνεχίζει την προσπάθεια του για ένα πολύ καλό πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία.

Οι “θαλασσί” μπορεί να ηττήθηκαν με το βαρύ (54-72), όμως σε καμία περίπτωση το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του παιχνιδιού. Το σύνολο του Άρη Λυκογιάννη παρέμεινε για 33′ αγωνιστικά λεπτά κοντά στο σκορ, κατάφερε να κατεβάσει την διαφορά ακόμα και στους τρεις πόντους (45-48) στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου και σίγουρα έδειξε αγωνιστική βελτίωση σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στο Λαύριο, από το οποίο και ηττήθηκε με κατεβασμένα τα χέρια.

Η ομάδα της Ρόδου μέχρι στιγμής έχει πολύ καλή παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα και σίγουρα αυτές οι δύο σερί ήττες δεν μπορούν να την αμαυρώσουν. Πλέον ο Κολοσσός θα έχει αρκετές μέρες περιθώριο ώστε να προετοιμαστεί για το επόμενο παιχνίδι που επίσης είναι δύσκολο, καθώς οι Ροδίτες ταξιδεύουν στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ, ο οποίος προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες κόντρα στον Άρη στην Πυλαία αλλά και στο Ρέθυμνο κόντρα στην τοπική ομάδα.

Άξιο αναφοράς από το χθεσινό παιχνίδι στο Βενετόκλειο είναι το γεγονός πως ο κόσμος δεν γέμισε ασφυκτικά τις κερκίδες του γηπέδου. Η αλήθεια είναι πως σε κανένα παιχνίδι του Κολοσσού ο κόσμος δεν είναι αρκετός, όμως θα περίμενε κανείς πως σε ένα τέτοιο παιχνίδι οι Ροδίτες φίλαθλοι του μπάσκετ θα πραγματοποιούσαν sold out κάτι που δεν έγινε.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments