Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Κρατάει το τρίποντο ο Ευκλής

Κρατάει το τρίποντο ο Ευκλής

0
euklis endekada
Dodekanisos

Με ένα γκολ που σημείωσε ο Σίμος Καραμανώλης στο 22΄ της αναμέτρησης ο Ευκλής Σορωνής κέρδισε με 1-0 τον Πολυβώτη στο γήπεδο του Αγίου Σουλά, σε παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του 2ου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Το παιχνίδι καθόλη τη διάρκειά του δεν είχε καλό ρυθμό. Παρόλ΄ αυτά οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 22΄ με τον νεαρό Καραμανώλη. Στην επανάληψη ο Πολυβώτης εμφανίστηκε βελτιωμένος και δημιούργησε κάποιες καλές φάσεις μπροστά από την εστία του Μακαρούνα Ι. Τελικά το 1-0 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του κ. Παπαγιαννίδη. Να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής του Χατζηνικολάου Β.Κ. με απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση προς τον διαιτητή.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Παπαγιαννίδης (Βούλγαρη, Πλάτσης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΥΚΛΗΣ: Μακαρούνας Ι., Τομάζος, Χατζηκυριάκος, Κορκίδας, Μακαρούνας Μ., Λάος, Βισβίκης (78΄ Λαθούρης), Μπερετούλης (88΄ Σιαναβέλης), Λενιού, Καραμανώλης, Κώστας (90΄ Αγγελής)
ΠΟΛΥΒΩΤΗΣ: Κετσές, Χατζηνικολάου Β.Δ., Φωτεινής, Παπαδάκης, Καρακωνσταντίνος (46΄ Φασιανός), Χατζηνικολάου Β.Κ., Κακιάς, Κασδαγλής, Χαρτοφύλλης Ν., Σφακιανός Α., Πατρικής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments