Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Κρατάει το εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, έδειξε πολλές δυνατότητες

Κρατάει το εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, έδειξε πολλές δυνατότητες

0
Dodekanisos

Αυτό που ασφαλώς κρατάει ο Διαγόρας από το σημερινό παιχνίδι στην Ιεράπετρα είναι η παρουσία που είχε στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ήταν μια εξαιρετική παρουσία η οποία σχολιάστηκε και από τους ίδιους τους γηπεδούχους. Στο διάστημα αυτό, η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη ήταν άριστα στημένη στον αγωνιστικό χώρο, πίεσε ψηλά και συνεχόμενα με αποτέλεσμα να …βραχυκυκλώσει τους γηπεδούχους και δημιούργησε όλες τις προϋποθέσεις για να «καθαρίσει» το παιχνίδι. Το γεγονός ότι δεν το πέτυχε, οφείλεται περισσότερο σε λεπτομέρειες, από αυτές που υπάρχουν στο ποδόσφαιρο. Ακόμα και έτσι όμως, μέσα από τα πρώτα 45 λεπτά έδειξε ότι διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο, με παίκτες οι οποίοι είναι σε θέση να πετύχουν πολλά πράγματα στο φετινό πρωτάθλημα. Όπως οι Σμυρλής και Ντοριβάλ οι οποίοι είχαν μια πολύ καλή παρουσία.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα του παιχνιδιού διαφοροποιήθηκε άρδην με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται πολύ τον δυνατό άνεμο και να βγαίνουν μπροστά. Ο Διαγόρας δεν είχε …αντίδοτο, με αποτέλεσμα να παραχωρήσει πολλά μέτρα στους αντιπάλους του και τελικά να δεχθεί την ισοφάριση, ενώ νωρίτερα είχε κινδυνεύσει σε μια φάση όπου ο Τσέλιος έδειξε την κλάση του κάνοντας τριπλή (!) επέμβαση για να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Συνοψίζοντας, ο βαθμός της ισοπαλίας από τη στιγμή που είναι εκτός έδρας και άσχετα με το αν ο «γηραιός» μπορούσε να «κλειδώσει» το «τρίποντο» από το πρώτο ημίχρονο, δεν μπορεί παρά να θεωρείται ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει της συνέχειας. Και πρόκειται για μια πολύ δύσκολη συνέχεια με πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η φωτογραφία που δημοσιεύουμε είναι από το Γραφείο Τύπου του ΟΦ Ιεράπετρας

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments