Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Κρατάει την νίκη, επενδύει στο μέλλον η Αθλέτικο Αφάντου

Κρατάει την νίκη, επενδύει στο μέλλον η Αθλέτικο Αφάντου

0
Dodekanisos

Η Αθλέτικο Αφάντου επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα καθώς επικράτησε εύκολα 4-1 του Πολύστρατου Λαέρμων για την όγδοη αγωνιστική της Β’ κατηγορίας (Α’ όμιλος). Το σύνολο του Χρήστου Καλογήρου εμφανίστηκε άρτια παραταγμένο στον αγωνιστικό χώρο, μην αφήνοντας περιθώρια αμφισβήτησης στον Πολύστρατο. Για τους νικητές σκόραρε δις ο Αντώνης Μπάλλας (25′ και 34′). Ενώ από ένα γκολ σημείωσαν οι Σπύρος Μπακίρης (40′) και ο νεαρός Σταμάτης Ποντίκας που σκόραρε με πέναλτι στο 80ο λεπτό. Για τους φιλοξενούμενους μείωσε στο τελικό αποτέλεσμα ο Βάλλας (75′). 

Στα της αναμέτρησης, οι δύο ομάδες απώλεσαν αρκετές ευκαιρίες. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν αρκετά άστοχοι (είχαν νωρίς ένα δοκάρι με τον Σπύρο Παπαβασιλείου), σε σύγκριση με τους γηπεδούχους, που μετουσίωσαν σε γκολ τις στιγμές τους. Ενώ με το αποτέλεσμα να έχει κριθεί από νωρίς, ο Χρήστος Καλογήρου έδωσε τόπο στα νάτια, περνώντας στην αναμέτρηση αρκετούς νεαρούς παίκτες, οι οποίοι αγωνίστηκαν για παραπάνω από 25 λεπτά με τρομερή παρουσία. Μάλιστα ο 14χρονος Σταμάτης Ποντίκας μετά από ωραία ενέργειά του μέσα στην περιοχή κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ σε επίσημο αγώνα. 

Μετά και το συγκεκριμένο «τρίποντο» η Αθλέτικο Αφάντου ανεβαίνει στην δεύτερη θέση με 15 βαθμούς, ευρισκόμενη στο -1 από την πρωτοπόρο Δήμητρα Δαματριάς. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Αθλέτικο Αφάντου (Χρήστος Καλογήρου): Δελής, Σταυρής, Σταμούλης(70′ Καππάκας), Κανελλόπουλος (70′ Ποντίκας), Μαχαιρίδης (57′ Λαουδίκος), Μπάλλας, Κανέλλος, Τσακίρης, Νικολής (62′ Περλέκας), Καντής (70′ Περγούρας), Μπακίρης. 

Πολύστρατος Λαέρμων (Γιάννης Κρητικός): Χαλκιόπουλος, Γιακούμαρος, (46′ Γκεοργκίεφ), Πατούνας, Τσιαντούλας, Κυπραίος, Αναστασιάδης, Γιακουμάκης Μ., Βάλλας, Παπαβασιλείου (46′ Μόσχου), Κοιλιάς (46′ Διακοτσαμπής), Χαραλαμπίδης (46′ Γιακουμάκης Σ.). 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments