Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Κρατάει μόνο τους βαθμούς

Κρατάει μόνο τους βαθμούς

0
Dodekanisos

Ένα γκολ που σημείωσε ο Κιοσέογλου με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη με 1 – 0 στον ΑΣ Ρόδος σε βάρος της ΑΕ Κω. Με τη νίκη αυτή τα “ελάφια” έκαναν το 3 στα 3 και παρέμειναν στην κορυφή της βθαμολογίας. Οι τρεις βαθμοί είναι το μόνο που κρατάνε οι γηπεδούχοι από το παιχνίδι αυτό, μιας και η εικόνα τους ήταν μέτρια και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Είχαν μεν την υπεροχή σε όλη την διάρκεια αλλά ήταν ανούσια. Είναι αυτό που λέμε ότι η Ρόδος κινήθηκε …σε ρηχά νερά στο παιχνίδι αυτό και σε ορισμένες περιπτώσεις κινδένεψε να δεχθεί το γκολ της ισοφάρισης. Όπως στο 34′ όταν ο Οχτάρας από πολύ κοντινή απόσταση έκανε το σουτ αλλά έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο δεξί δοκάρι. Ήταν και η μεγαλύτερη ευκαιρία των “βυσσινί” να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 12′ ο Πόποτας ανέτρεψε τον Κώστα στην μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Κιοσέογλου για να κάνει το 1 – 0.
Η Ρόδος έχασε σημαντική ευκαιρία στο 87′ όταν ο Κώστα έκανε το πλασέ από καλό σημείο (ο Μπίσα μπορούσε να πετχαθεί και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα αλλά δεν το έκανε) όμως η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι (άουτ).

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αντωνάς (Κοκμότος, Καλκαβούρας)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΡΟΔΟΣ: Ράντζα, ΙμεραλιλάΪ (50′ Μόσχος), Χατζηπέτρος, Καντιμοίρης, Κρητικός, Δημητριάδης, Κιοσέογλου (59′ Ιμεραλιλάϊ), Μπίσα, Τσουλάκος (75΄ Σουλάι), Κώστα (92′ Λαζάρου), Γεωργίου
ΑΕ ΚΩΣ: Κοκιαντώνης, Κεφαλιανός (70′ Παπανικολάου), Χιούσι, Πόποτας, Ζιώγας, Αρκούδας (66′ Φούκης), Ηλιάδης, Βασιλειάδης (63′ Βρεττής), Οχτάρας (80′ Ζαίμη), Τογρού, Κουρζής

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments