Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Κραδασμοί στη Νέα Δημοκρατία με αφορμή την διαγραφή του Μπογδάνου

Κραδασμοί στη Νέα Δημοκρατία με αφορμή την διαγραφή του Μπογδάνου

1
Dodekanisos

Αναστάτωση επικρατεί στην Νέα Δημοκρατία μετά τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου. Ο βουλευτής Α’ Αθηνών, με ανάρτησή του τόνισε λύπη για την διαγραφή του, αλλά όχι μεταμέλεια. Παράλληλα, ο Άδωνις Γεωργιάδης πέταξε «καρφί» προς το πρόσωπο του Νίκου Δένδια για την στάση του στο όλο ζήτημα. Την ίδια στιγμή που ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης ζητάει εξηγήσεις για το κριτήριο της διαγραφής του Κ. Μπογδάνου

Δεν έχουν περάσει παρά λίγες ώρες από το ακροδεξιό παραλήρημα που οδήγησε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο εκτός Κ.Ο της Νέας Δημοκρατίας. Η κίνηση αυτή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, έχει εγείρει ντόμινο εξελίξεων. Από τις απαντήσεις που επιζητεί ο κ. Κυρανάκης μέχρι τον Άδωνι Γεωργιάδη, που άφησε σαφέστατες αιχμές εναντίον του Νίκου Δένδια, χωρίς πάντως να τον κατονομάσει.

Βγήκαν τα μαχαίρια στην Νέα Δημοκρατία

Ειδικότερα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ για τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε, ότι «δεν μου αρέσει ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος να υποδύεται τον πρόεδρο της ΝΔ».

Στο πάνελ επικράτησε για λίγα δευτερόλεπτα σιωπή. Στην συνέχεια ακολούθησε δημοσιογραφική ερώτηση: «Θέλετε να πείτε κάτι μ’ αυτό;». «Απολύτως τίποτα άλλο», είπε ο κ. Γεωργιάδης. Ο οποίος, αξίζει να σημειωθεί, πως προηγουμένως είχε «αδειάσει» τον καλό του φίλο λέγοντας:

«Ο Μπογδάνος έκανε πολύ μεγάλο λάθος. Παρά το ότι τον συμπαθώ και είναι φίλος μου, αποφάσισε να αλλάξει την ατζέντα για λόγους που δεν καταλαβαίνω. Την τελευταία φορά τον υποστήριξα για να μπορέσει να ξεπεράσει την κρίση που είχε δημιουργηθεί με λίστα με τα παιδιά. Όμως όταν είμαστε στην πολιτική φερόμαστε με υπευθυνότητα. Καταλαβαίνουμε τη στιγμή, τον χώρο και τον τρόπο, και ο φίλος μου ο Κωνσταντίνος τα παραβίασε» είπε όπως αναφέρει το ertnews.gr.

Η απάντηση προς πάσα κατεύθυνση του Νίκου Δένδια

Απάντηση στα στελέχη της αντιπολίτευσης που με αφορμή τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από τη ΝΔ επιχειρούν να δημιουργήσουν κλίμα δήθεν διαφοροποίησής του από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη έδωσε με σημερινή τοποθέτησή του στο Twitter ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

«Καθιστώ σαφές, άπαξ και διά παντός: Ως υπουργό Εξωτερικών με επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Την κυβέρνησή του εκπροσωπώ και στο εξωτερικό και στο εσωτερικό. Οι ενέργειές μου είναι το προϊόν της στενής και ειλικρινούς συνεργασίας μου μαζί του».

«Η ισχυρή προσήλωσή μου στην επιτυχία των κυβερνητικών στόχων είναι δεδομένη. Κατανοώ την ανάγκη (κατ’ εξοχήν) του ΣΥΡΙΖΑ, λόγω απόλυτης ένδειας πολιτικής πρότασης, να προσπαθεί να οικοδομήσει μία εικόνα διαφοροποίησής μου από τον Πρωθυπουργό, σε μία σειρά θεμάτων, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments