Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Κουρδουνάκης: “Είμαι πολύ ικανοποιημένος”

Κουρδουνάκης: “Είμαι πολύ ικανοποιημένος”

0
Dodekanisos

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς απέναντι στον Αθλητικό Σύλλογο της Χάλκης, έμεινε ο τεχνικός της ανδρικής ομάδας των Πανθήρων Σταμάτης Κουρδουνάκης. Στις δηλώσεις που έκανε, αναφερόμενος στην εκτός έδρας νίκη με 1 – 0, επεσήμανε τα ακόλουθα:
«Πραγματικά είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Ήμασταν καλύτεροι από την ομάδα της Χάλκης. Τα παιδιά έκαναν μια πολύ καλή προσπάθεια. Συνεχίζουμε κοιτάζοντας μπροστά και κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν θα αγωνιστούμε αυτό το σαββατοκύριακο και άρα καταστρώνουμε τα σχέδια μας για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής που είναι απέναντι στους Ιππότες. Πρόκειται για μια από τις δυνατές ομάδες της κατηγορίας μας. Το ευχάριστο είναι ότι η προετοιμασία κυλάει χωρίς προβλήματα. Είμαστε πολύ καλά».
-Η διοίκηση των Πανθήρων επιθυμεί και δημόσια να ευχαριστήσει θερμά την ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου της Χάλκης για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην ομάδα για το παιχνίδι της πρεμιέρας της Γ’ Κατηγορίας. Επίσης θέλει να δώσει τα συγχαρητήρια της για τις άψογες πραγματικά εγκαταστάσεις που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments