Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Κουμέντος: “Στόχος μας να απολαμβάνουμε τα παιχνίδια”

Κουμέντος: “Στόχος μας να απολαμβάνουμε τα παιχνίδια”

0
Dodekanisos

Την σκυτάλη, στην έναρξη προετοιμασίας, παίρνουν οι ομάδες της δεύτερης κατηγορίας. Στους ίδιους ρυθμούς ετοιμάζεται να μπει και ο Ευαγόρας Ρόδου, ξεκινώντας από το Eνωσιακό γήπεδο. Λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων αρκετών παικτών, θα γίνονται και πρωινές προπονήσεις ,με το βάρος να πέφτει στην αερόβια προπόνηση.

Οι διοικούντες την ομάδα και ο προπονητής Γιάννης Κουμέντος , θα συναντηθούν με τους ποδοσφαιριστές το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου. Το θετικό είναι, ότι η ομάδα διατήρησε το έμψυχο υλικό που είχε, ενώ ίσως γίνουν και προσθήκες για ενίσχυση. Το πρώτο φιλικό που προγραμμάτισε ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας, θα διεξαχθεί το Σάββατο(11/9) με αντίπαλο τον Πολύστρατο.

Τα υπόλοιπα φιλικά παιχνίδια είναι 18/9 Πάνθηρες, 25/9 Χάλκη, 2/10 Άγιος Ισίδωρος, 6/10 Αδελφοσύνη και 9/10 Δωριέας. Τα γήπεδα και οι ώρες όπου θα διεξαχθούν τα φιλικά , θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Σε ότι αφορά τους στόχους του Ευαγόρα στο νέο πρωτάθλημα, ο Γιάννης Κουμέντος μας ανέφερε. « Εκείνο που μας ενδιαφέρει, είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα βλέπει και θα παίζει στα ίσια τους αντιπάλους της. Θέλουμε να απολαμβάνουμε όλοι μαζί το παιχνίδι, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα. Είναι μια δύσκολη κατηγορία η Β΄ και πιστεύω ότι θα το πετύχουμε. Οι ποδοσφαιριστές που έχουμε στον Ευαγόρα, εκτός από καλή αγωνιστική παρουσία που έχουν, είναι και εξαιρετικοί χαρακτήρες».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments