Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Κουσουρνάς: « Καλή επιτυχία» !

Κουσουρνάς: « Καλή επιτυχία» !

0
6
Dodekanisos
Μέσα σε μια μεγαλόπρεπη τελετή έναρξης που κράτησε τεσσερισήμισι ώρες η Ροδίτικη αποστολή χειροκροτήθηκε όσο δεν έπαιρνε άλλο από όλο τον κόσμο που βρέθηκε χθες στο Isle of Wight και ξεπέρασε κάθε προηγούμενο παίρνοντας παράλληλα το ρεκόρ από το νησί μας.
Ωστόσο πρέπει να σημειωθεί πώς την ώρα που ο Λόρδος Κώε κήρυσσε την έναρξη των Island games βρέθηκαν κοντά στην Ροδίτικη αποστολή ο πρώτος πολίτης του νησιού μας αλλά και σύμβουλος υπεύθυνος αθλητικών θεμάτων του Δήμου Ροδίων Θανάσης Μπαράκας , θαλεγε κανείς ο μεγάλος απών από αυτή την αποστολή.
Την ώρα που στην εξέδρα της μεγάλης πλατείας του Ryde ο Λόρδος Κωε ξεσήκωνε τα πλήθη με τις μεστές από ουσία κουβέντες του ο Δήμαρχος Ροδίων Στάθης Κουσουρνάς δεν ξέχασε πώς εδώ ψηλά στην Μάγχη βρίσκονται ογδόντα άνθρωποι οι οποίοι μέσα στους αγωνιστικούς στίβους από την Κυριακή θα προσπαθήσουν να κρατήσουν ψηλά τον αθλητισμό και τον πολιτισμό του νησιού μας και να το προβάλλουν επίσης μακριά από την Ελλάδα σε άλλους κόσμους και άλλες φιλοσοφίες.
Ο κ. Κουσουρνάς μετέφερε στην αποστολή μέσω του κ. Τάκη Μιχαηλίδη το παρακάτω μήνυμα: « Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε όλα τα μέλη της Ροδίτικης αποστολής καλή επιτυχία στους αγώνες του Isle of Wight .Κάντε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να κρατηθεί ψηλά η αίγλη του Ροδίτικου αθλητισμού σε καιρούς χαλεπούς για την χώρα μας αλλά και να προβάλετε όσο γίνεται τον μεγάλο πολιτισμό σας. Καλούς αγώνες σε όλους»
ΜΠΑΡΑΚΑΣ: «ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΤΕ ΤΗ ΡΟΔΟ»
Μήνυμα τηλεφωνικό στην αποστολή απηυθυνε και ο υπεύθυνος  σύμβουλος επί αθλητικών θεμάτων του Δήμου Ροδίων Θανάσης Μπαράκας ο οποίος στο μήνυμα του αναφέρει: « Είμαστε νησί με πλούσιο πολιτισμό και σπουδαία αθλητική παράδοση εδώ και πολλά χρόνια τώρα, Τα δυο αυτά σπουδαία στοιχεία της ιστορίας της Ρόδου εκπροσωπούνται στα Island games του Isle of Wight.Είμαστε πρεσβευτές του αθλητισμού και του νησιού μας και αυτά τα στοιχεία πρέπει να τα τιμήσουμε ιδιαίτερα. Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά. Θα είμαι νοερά μαζί τους»
ΣΤΟ ISLE OF WIGHT ΚΑΙ Η ΤΣΑΒΑΡΗ
Στο μεταξύ ακόμα μια αθλήτρια της ποδηλασίας η  Ελένη Τσαβαρή βρίσκεται από χθες στο νησί της Μάγχης προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα της ποδηλασίας στην προσπάθεια της να φτάσει σε μια ακόμα διάκριση όπως γινόταν στο παρελθόν με την ομάδα ενός αθλήματος που φέρνει πάντα διακρίσεις στο νησί μας. Θυμίζουμε την Χαλιμε Γκιουρμπούς αλλά και πιο πρόσφατα την Ελισάβετ Χατζή. Στο ποδήλατο υπάρχουν ταλέντα πολλά με μεγαλύτερα αυτά που τώρα μετέχουν όπως ο Ορέστης Ράπτης και ο Τάσος Μανουκιάν και οι κοπέλες οι δυο με την Ελένη Διακάκη και την Ελένη Τσαβαρη. Την Κυριακή το πρωί στην σύσκεψη των τημ μάνατζερ θα οριστικοποιηθούν οι συμμετοχές της ποδηλασίας στους αγώνες θέμα που προέρχεται περισσότερο από την εκπρόθεσμη δήλωση αθλητών και αθλητριών στην διοργάνωση.

Isle of Wight: Νικήτας Κουσκούσης, Χρήστους Γρουίτσης, Γιώργος Κατσιδώνης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments