Αρχική Προγνωστικά Κουπόνι που θυμίζει …σαββατοκύριακο

Κουπόνι που θυμίζει …σαββατοκύριακο

0
palaiologou praktorio
Dodekanisos

Μέσα από τα προγνωστικά και τις καθημερινές μας επιλογές, κάνουμε πράξη αυτό που συχνά πυκνά ρωτάτε, «τι βλέπει ο πράκτορας;».
Στόχος μας είναι:
-Η επίτευξη κέρδους
-Η μείωση στο ελάχιστο των απωλειών των πονταρισμάτων μας
-Η βελτίωση σε ότι αφορά τον τρόπο προσέγγισης των στοιχηματικών γεγονότων
Θα έχουμε διαρκή ενημέρωση, στατιστικά και φυσικά, λεπτομερή μελέτη!
Οδηγοί μας, η έμπνευση και σαφώς η τύχη!

ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΙΤ1-ΓΑ1-ΙΣ1-ΓΕ1-ΒΡΑ-ΕΛΒ-ΕΚΥ-ΓΕ2-ΑΛΚ-ΟΛΚ-ΑΡΓΚ-ΣΛΚ-ΑΜΕ-ΝΟΚ-ΣΟ1-ΣΟ2.
Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΕΡΑ ΚΥΛΗΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΛΑ (4,50-4,25-1,80-2,40). ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΑΣ ΣΤΟ 49% ΜΕ 34/72.
ΘΑ HTAN ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ «ΠΟΝΗΡΟ» ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΩ ΥΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΝΑ ΔΙΝΩ ΜΙΚΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΕ ΜΑΤΣΑΚΙΑ ΠΙΟ ..ΒΑΤΑ! ΟΜΩΣ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ …ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΛΑ! ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΒΟΗΘΗΜΑ ΣΤΟΥ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ «ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ» ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ:
ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ – ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ κωδ.177
Η γηπεδούχος ανέβηκε πέρυσι και ξέρει καλά πως τα ματς στην έδρα της θα της δώσουν την παραμονή στην κατηγορία. Δείχνει να το έχει κάνει αυτοσκοπό αυτό και απέναντι στην ΦΣΒ θα συνεχίσει το σερί της.(1)1,75.

ΜΠΑΣΤΙΑ – ΝΑΝΤ κωδ.186
Ποιος ο λόγος να περιπλανιέσαι σε πρωταθλήματα σαν της Γαλλίας για να βρείς τον νικητή στα ματς των Μονακό-Παρί-Λύων που διαρκώς «πατάνε μπανανόφλουδα»; Όταν οι αριθμοί σε οδηγούν και μάλιστα επιβεβαιώνονται με καλά ποσοστά δεν μένει παρά να τα ακολουθείς. Η γηπεδούχος πάει προσεκτικά και θέλει να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις. Χαμηλές ταχύτητες αναμένουμε και φτάνοντας στο 90λεπτο, ένα σκορ μέσα στην πρόβλεψη μας.(2-3goal)1,70.

ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ – ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ κωδ.197 (over) 1,80 φαντάζει σαν δώρο να δίνετε σε αυτό το πρωτάθλημα και σε λίγο καιρό τέτοια ποσοστά δεν θα τα βλέπουμε στην Ελβετία.

ΑΝΝΟΒΕΡΟ – ΚΟΛΩΝΙΑ κωδ.199
Αναλύοντας προσεκτικά τους αντιπάλους βγάλαμε αρκετά σημεία όπως (ΗΜ Χ,Under,0-1goal). H συνολική τους εικόνα σε οδηγεί σε ματς που δεν θυμίζει σε τίποτα ΓΕ1 του παρελθόντος. Εμείς καταλήγουμε εκεί που υπάρχει στοιχηματική αξία. Όποιος προλάβει βάζει γκολ και στην συνέχεια κλείνετε. (No goal)1,85.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΚΙΕΒΟ κωδ.224
CAMPIONATO με τα φαβορί να δείχνουν από νωρίς τα δόντια τους (με εξαίρεση την υποτονική φέτος Νάπολι ). Και οι 2 ομάδες ενισχυμένες με καλές προσθήκες στο ρόστερ τους Αναμένουμε να παίξουν ρυθμιστικό ρόλο για τις προνομιούχες θέσεις της Ευρώπης. Ικανές για εκπλήξεις με τους θεωρητικά «μεγάλους» της κατηγορίας. Ικανότητα που στο μεταξύ τους θέλουμε να την κρύψουν τουλάχιστον για ένα Ημίχρονο. (ΗΜ Χ)1,85.

ΣΕΒΙΛΛΗ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ κωδ.233
Με φόρα έρχεται η Σεβίλλη με 4ο ματς μέσα σε 9 ημέρες. Αν δεν είχε τέτοιο βαρύ πρόγραμμα θα στηρίζαμε τον άσσο. Όμως μας καλύπτει στην παρούσα φάση το (2-3goal)1,90.

Τα σχόλια και τα προγνωστικά μας αφορούν αποκλειστικά το κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπεύθυνο παιχνίδι και μόνο για ενήλικους.
{youtube}exnWxrRGCEM{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments