Αρχική Αθλητικά νέα «Κούκλες» Harley στη Ρόδο

«Κούκλες» Harley στη Ρόδο

0
Dodekanisos

Μια όμορφη εκδήλωση γύρω από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φίλοι της μοτοσυκλέτας από τις 26 έως τις 28 Μαΐου στο νησί μας. Μετά την όμορφη και πετυχημένη εκδήλωση με τα αυτοκίνητα σειρά παίρνουν οι ιστορικές μηχανές Harley Davidson,οι οποίες φτάνουν στην Ρόδο μαζί με τους 50 αναβάτες τους.

 

Η σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών Rhodes Circuit αναφέρει τα παρακάτω:

«Τη σμαραγδένια καλλονή του Αιγαίου Ρόδο θα επισκεφτούν οι «καλλονές της ασφάλτου», Harley-Davidson.

Μετά το απόλυτα πετυχημένο Test Event στις αρχές της χρονιάς, όπου πάνω από 50 χιλιάδες κόσμος έδειξε έντονα το ενδιαφέρον του για τα πανέμορφα αυτοκίνητα του SpeedSector – που έφτασαν στο σμαραγδένιο Νησί για να «πατήσουν» πρώτα αυτά, μετά από Μισό Αιώνα την ιστορική διαδρομή του φημισμένου αγώνα ταχύτητας – η Οργανωτική Επιτροπή του Rhodes Circuit πιστή στις υποσχέσεις της, αυτή τη φορά ετοιμάζεται για μια νέα εντυπωσιακή εκδήλωση στις 26- 27-28 Μαίου.

 

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου,  κυρίως ο περιφερειάρχης κ Γιώργος Χατζημάρκος, ο οποίος  εξ αρχής πίστεψε στην αναβίωση του θρυλικού σιρκουί,  με αρωγούς για την υλοποίησή του τον δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο και τον δήμο Ρόδου, το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, δεν έχουν στιγμή σταματήσει να τονίζουν τη σπουδαιότητα των εκδηλώσεων του μηχανοκίνητου αθλητισμού, που αποδεδειγμένα προσελκύει τουρισμό υψηλού επιπέδου προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Έτσι με πυρετώδης ρυθμούς και ιδιαίτερη χαρά  η Oργανωτική  Επιτροπή του Rhodes Circuit μαζί με τους Ρόδιους φίλους των Harley- Davidson, ετοιμάζεται να υποδεχθεί 50 αναβάτες με τις πανέμορφες μοτοσυκλέτες τους.

Τα μέλη του HOG ATHENA CHAPTER του μεγαλύτερου club της Ελλάδας επέλεξαν το σμαραγδένιο νησί των Ιπποτών για διήμερη εξόρμηση το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαΐου. Το γιατί μας το λέει ο Νίκος Διακοδημήτρης, Director of Hog Athena Chapter:

«Η επιλογή των εξορμήσεων μας γίνεται στο τέλος του κάθε έτους και αφορά στο επόμενο. Επιλέξαμε το νησί της Ρόδου καθώς έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την τελευταία επίσημη παρουσία του HOG ATHENA CHAPTER στο νησί. Πρόκειται για έναν υπέροχο προορισμό με ιδιαίτερη αδυναμία στη μάρκα. Η τοπική κοινότητα Harley-Davidson που είναι ιδιαίτερα πολυπληθής σε σχέση με τον πληθυσμό του νησιού είναι επιπλέον ιδιαίτερα φιλόξενη. Το ίδιο το νησί δίνει πολλές δυνατότητες διοργάνωσης τοπικών rides και γενικότερα απόλαυσης της θάλασσας και της νυκτερινής του ζωής».

 

Στην Οργανωτική Επιτροπή του Rhodes Circuit έχει σημάνει συναγερμός και οι ετοιμασίες υποδοχής έχουν φτάσει στο απόγειό τους καθώς στη Ρόδο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τις ιδιαίτερες αυτές μοτοσυκλέτες και πολλοί Ρόδιοι-που συμμετέχουν ουσιαστικά στις προετοιμασίες- είναι μέλη του HOG ATHENA CHAPTER και ιδιοκτήτες Harley Davidson.

 

«Στη Ρόδο όπως είπαμε υπάρχουν πολλοί κάτοχοι μοτοσυκλέτας Harley-Davidson οργανωμένοι ή όχι και αυτό είναι από μόνο κάτι πολύ όμορφο και σημαντικό. Ανάμεσα στους αναβάτες αυτούς υπάρχουν και ορισμένοι φίλοι που είναι ενεργά μέλη του Chapter μας και με χαρά μας θα τους συναντήσουμε ξανά»

Οι αναβάτες που θα επισκεφτούν το νησί   ήδη γνωρίζουν ότι τους ετοιμάζεται μεγάλη υποδοχή καθώς οι Ρόδιοι εδώ και καιρό δείχνουν  έντονα την αγάπη  τους στη μηχανοκίνηση.

«Όλα αυτά τα χρόνια οι εκδηλώσεις παρόμοιου τύπου έχουν γίνει πια συνήθεια για μας με την κάθε φορά όμως να αποτελεί από μόνη της ξεχωριστή χαρά και τιμή. Ειδικά το ride στην ιστορική διαδρομή του Rhodes Circuit αποτελεί μεγάλη τιμή και χαρά για μας. Είναι όμορφο το συναίσθημα να βλέπεις ανθρώπους κάθε ηλικίας να μαζεύονται για αν θαυμάσουν από κοντά τις θρυλικές μοτοσυκλέτες σε μια ιστορική διαδρομή και να ζήσουν έστω και για λίγο, στιγμές ξεγνοιασιάς και ελευθερίας. Εμείς είμαστε πάντα πρόθυμοι να απαντήσουμε στις διάφορες απορίες τους και να τους δώσουμε την ευκαιρία να φωτογραφηθούν δίπλα ή καμιά φορά και πάνω στις μηχανές, αφήνοντας τη προσοχή να πέσει πάνω στις μηχανές και όχι πάνω στους αναβάτες. Βέβαια ας μην ξεχνάμε ότι οι εξορμήσεις αυτές γίνονται για την δική μας ηρεμία και φυγή από την καθημερινότητα και για αυτό το λόγο προτεραιότητα στην διαχείριση του χρόνου παραμονής στα διάφορα μέρη που επισκεπτόμαστε έχουν οι προσωπικές στιγμές χαλάρωσης και ελευθερίας πάνω στις μοτοσυκλέτες μας δίπλα στη φύση».

Ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Δωδεκανήσου Περιβάλλοντος – Πολιτισμού και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Rhodes Circuit, κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου,  πρωτοστατεί της προετοιμασίας και της υποδοχής των μοτοσυκλετιστών των Harley-Davidson, με σύνθημα: «Γιατί το Μονακό και όχι η Ελλάδα; Γιατί το Μόντε Κάρλο και όχι η Ρόδος;». Έχοντας δίπλα του τον κόσμο της Ρόδου, έχει στόχο με μια ακόμα πετυχημένη εκδήλωση για του φίλους της μηχανοκίνησης, να στείλει ξανά ένα ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως:

«Η Ρόδος μπορεί και θέλει να οργανώσει τέτοια σπουδαία γεγονότα, ανεβάζοντας το τουριστικό ενδιαφέρον και τον ανταγωνισμό σε ψηλά επίπεδα».

Σύντομα θα ανακοινωθεί από την Οργανωτική Επιτροπή του Rhodes Circuit το πρόγραμμα υποδοχής καθώς και τα σημεία, όπου οι Ρόδιοι και όχι μόνο, θα μπορέσουν να θαυμάσουν από κοντά τις Harley-Davidson, να λύσουν τις απορίες τους για τις υπέροχες αυτές μοτοσυκλέτες και γιατί όχι να φωτογραφηθούν με αυτές και τους αναβάτες τους».

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments