Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Κουγκράς: “Από δικά μας λάθη”!

Κουγκράς: “Από δικά μας λάθη”!

0
kougras
Dodekanisos
Για τη φετινή πορεία του ΠΑΣ Ασκληπειού στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Δωδεκανήσου μίλησε στο news12.gr  ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Κουγκράς. Ο κ. Κουγκράς στάθηκε στα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών που άφησαν πίσω στο πρωτάθλημα τον ΠΑΣ, ενώ τόνισε ότι ο Β΄ όμιλος που συμμετέχει η ομάδα έχει καλές ομάδες. Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Μέχρι στιγμής με δικά μας λάθη βρεθήκαμε τόσο πίσω στο πρωτάθλημα. Από δω και πέρα παλεύουμε για να ανατρέψουμε την κατάσταση μέχρι το τέλος και ο, τι βγει. Στο γήπεδο οι παίκτες μας παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο, είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια  και την ενέργεια που βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο. Ο στόχος μας είναι να αγωνίζονται νεαρά παιδιά στην ομάδα και στη συνέχεια να προωθούνται στο ανδρικό τμήμα. Και αν δείτε το ρόστερ μας αυτή τη στιγμή, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές είναι παιδιά μικρής ηλικίας».
«Ο όμιλος μας είναι πολύ καλός, οι περισσότερες ομάδες είναι κοντά σε δυναμικότητα και θέλει προσοχή με όλες τις ομάδες, δεν πρέπει να υποτιμούνται. Πιστεύω μέχρι το τέλος να μπορέσουμε να πάρουμε τα παιχνίδια που θέλουμε για να ανακάμψουμε, και στο τέλος της σεζόν θα κάνουμε ταμείο. Ελπίζω να είμαστε στις θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ».
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments