Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Κώστας Λατσός: «Είναι ντροπή»

Κώστας Λατσός: «Είναι ντροπή»

7
latsos_kostas
Dodekanisos
Σε μηνύσεις θα προχωρήσει η οικογένεια Λατσού για τα όσα έγιναν σε βάρος του 15χρονου Νεκτάριου Λατσού που ήταν «βοηθός» στην αναμέτρηση του Ατρομήτου Διμυλιάς και του Απόλλωνα Απολλώνων στο πλαίσιο της 1ης φάσης του κυπέλλου Δωδεκανήσου. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, μήνυση θα υποβληθεί αύριο τόσο στον ποδοσφαιριστή Κώστα Γουλάρα που σύμφωνα με το φύλλο αγώνα χτύπησε με κλωτσιά τον νεαρό όσο και στην ομάδα του Απόλλωνα Απολλώνων. Είναι κάτι που τόνισε στο news12 ο πατέρας του παιδιού, Κώστας Λατσός που τυγχάνει να είναι και αυτός διαιτητής του Συνδέσμου της Δωδεκανήσου. Συγκεκριμένα με την ιδιότητα του πατέρα πλέον, μας είπε τα ακόλουθα:
«Είναι ντροπή αυτό που έκαναν. Σε ένα δεπαπεντάχρονο παιδί να φέρονται έτσι όπως φέρθηκαν. Αυτή την στιγμή μιλάω σαν πατέρας. Όχι μόνο στο δικό μου παιδί αλλά σε όποιο παιδί και να το έκαναν είναι πραγματικά απαράδεκτο. Είχα ζητήσει από την δουλειά μου ρεπό για να πάω να δω το παιχνίδι και ευτυχώς δεν μου το έδωσαν. Αν ήμουν στο γήπεδο θα είχα βγει εκτός εαυτού. Από την μια θέλουν νέο αίμα στην διαιτησία αλλά δεν έχουν καθόλου υπομονή. Είμαι πολύ ταραγμένος. Η κλωτσιά που έφαγε ο μικρός δεν ήταν και λίγο πράγμα. Το γόνατο του είναι πρησμένο. Πήγε στο νοσοκομείο και του έχουν δέσει ολόκληρο το πόδι. Ίσως χρειαστεί να μείνει και μια εβδομάδα εκτός σχολείου. Αύριο θα πάμε στο τμήμα της Ιαλυσού και θα καταθέσουμε μήνυση όχι μόνο σε βάρος του συγκεκριμένου παίκτη που τον χτύπησε αλλά και σε όλο το σωματείο του Απόλλωνα Απολλώνων.»
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
diki sou i ntropi
diki sou i ntropi
12 years ago

Η ντροπή είναι δική σου κύριε, που έστειλες 14χρονο παιδί, να παίξει λάισμαν σε επίσημο παιχνίδι. Μύνηση πρέπει να κάνουν σε σένα που έστειλες το μικρό μετά το σχολείο στην Ελεούσα να βγάλει μεροκάματο, χωρίς να έχει ιδέα ούτε καν από ποδόσφαιρο, χωρίς να μπορεί να έχει κρίση για οτιδήποτε, αν τον ρωτήσεις τι είναι οφσάιντ είναι βέβαιο ότι δεν ξέρει τι σημαίνει. Το μόνο που του είπαν ήταν να σηκώνει τι σημαία, κάπου-κάπου κι αυτό έκανε. Όμως οι 22 που τρέχουν και οι μισοί απ’ αυτούς χθες είχαν ματωμένα τα γόνατα και τους αγκώνες δεν πήγαν στο γήπεδο να διασκεδάσουν με τον δικό σου τον μικρό, ούτε για να του μάθουν τι είναι το ποδόσφαιρο και η διαιτησία. Μάζεψε, λοιπόν, το πιτσιρίκι σου, που λογικό είναι να τρέμει ακόμη, και να ξέρεις ότι δεν τρέμει από κλοτσιά, αλλά απ’ τα βλέμματα που αντίκρυσε τρέμει, μάζεψε και τον εαυτό σου, γιατί δεν έχεις κανένα δικαίωμα σαν πατέρας να εκθέτεις έτσι το παιδί σου.
Ντροπή σου!

diki sou i ntropi
diki sou i ntropi
12 years ago

Κι όσο για το ότι είσαι διαιτητής κι εσύ, δεν χρειαζόταν να μας το πεις. Κανένας τρελός δεν θα έστελνε το γιο του στα 14, με την τσάντα του σχολείου στην πλάτη, να πάει να διαιτητεύσει παιχνίδι!
Ντροπή ανεύθυνε!!!

drag
drag
12 years ago

Γιατί επιμένετε ότι είναι 15 χρονών. Το παιδάκι το ρωτήσαμε πριν ξεκινήσει το παιχνίδι και είπε 14. Ακόμη δεν έχει μάθει την ηλικία του και το στείλατε να υποδείξει ποιο είναι το οφσάιντ!!!!!!!!!

monkey
monkey
12 years ago

dld kyrie latse eseis dn seveste tipota;oute ton kopo kapion antrhopwn;na mhn to estelnes afou dn xerei pou pane ta 4 as tou edines kanena amaxaki na paizei ade na doume

alla k alla
alla k alla
12 years ago

Ti empeiries mporei na exei ena 14 xronwn paidi apo to podosfairo? poso mallon apo dietitika themata? Kai giati oristike se paixnidi antrwn?? oso gia thn klwtsia pou dexthke o mikros , uparxei video kai den fainete kamia klwtsia sto gonato….

DIKAIOSYNH
DIKAIOSYNH
12 years ago

k ti tha ginei re paidia ekei sta APOLLONA TIS DIAFORES SAS TIS LYNETE ME TO XILO .AFOY EISTE ORMIMH SE HLIKIA K MEGALOI GIATI PLAKOSATE TO PITSIRIKA 2-0 XANATE APO OMADA MIKROTERHS KATHGORIAS K SAS FTAIEI TO PAIDAKI…ALLA LOGIA NA AGAPIOMASTE!!! PERASTIKA STO PITSIRIKA K ELPIZOYME NA TSAS TIMORISOYN OPOS PREPEI !!!

mike
mike
12 years ago

to an ena paidi 14 xronwn einai se thesh na diethteusei enan agwna einai douleia tis EΠΣΔ kai prepei na to koitaksei. vlepontas omws ta sxolia den diakrinw kapou tis enstaseis sas gia th n sumperifora kapoion “podosfairistwn”… para mono asxoloumaste an o mikros efage thn klotsia sto gonato h sto mhro.. exei kapoia shmasia..? to oti as poume en eth 2011 ginontai agones se xwmatinh epifaneia den sas peirazei..? dystixws hmoun ekei kai eida kapoia pragmata pou den armozoun ston athlitismo… nomizw pws yparxoun polu pio sovara pragmata na kanoume gia thn veltiwsh twn synthikwn tou topikou athlitismou para na rixnoume euthines se ena 14xrono paidi…