Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Η κούπα στην Τελχινίδα!

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Η κούπα στην Τελχινίδα!

0
Dodekanisos

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος των Κορασίδων πανηγύρισε μέσα στο κλειστό της Κρεμαστής η Τελχινίδα η οποία επικράτησε με 3 – 1 σετ του Φοίνικα. Η ομάδα του Νίκου Τσιντομηνά, ήταν καλύτερη και δίκαια έφθασε στην κατάκτηση του τίτλου. Η Τελχινίδα με εντολή του προπονητή τους, πίεσε πάρα πολύ στο σερβίς, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στον Φοίνικα όσον αφορά την υποδοχή και να του καταστρέψει ουσιαστικά τις ορθόδοξες επιθέσεις. Η Τελχινίδα ήταν επίσης πολύ διαβασμένη και κατάφερε να μπλοκάρει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πιο «βαρύ χαρτί» του Φοίνικα, τη διαγώνιο Καθολική Κουκιά η οποία στο συγκεκριμένο παιχνίδι κινήθηκε σε ρηχά νερά. Έτσι όπως εμφανίστηκαν οι δυο ομάδες, το παιχνίδι κύλησε φυσιολογικά υπέρ της Τελχινίδας.

Τα σετ του αγώνα: 22-25, 27-25, 12-25, 20-25

ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Νίκος Αντωνιάδης): Αθανασάκη, Γεράκη, Γιάννη, Κόρμπα, Κουκιά Δ., Κουκιά Καθ., Κουκιά Καλ., Κουκιά Ρ., Κουτσούκου, Μαμαλίγκα, Μπαλάκη, Σεΐτι, Συμιακού Μ., Συμιακού Χ.
ΤΕΛΧΙΝΙΣ (Νίκος Τσιντομηνάς): Δογιάμα, Ζωγράφη, Δημητριάδη, Λαζαρίδου, Μαθιουδάκη, Μαστόρου Δ., Τερζίου Α., Κακλαμάνου, Σουσάρι, Μαστόρου Ε., Μπεκίρογλου, Γενναιοπούλου, Γκιζέτη

Μια από τις ωραίες φάσεις του τελικού
Και άλλη μια ωραία μονομαχία του τελικού
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments