Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Κορασίδες: Ακόμα …παίζουν στην Κρεμαστή! (pics & video)

Κορασίδες: Ακόμα …παίζουν στην Κρεμαστή! (pics & video)

0
kleanthis telxinida korasides2
Dodekanisos

Συναρπαστικός σε εξέλιξη ήταν ένας ακόμα αγώνας στην κατηγορία των κορασίδων. Στο ματς που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Κρεμαστή και κράτησε για πάνω από δύο ώρες σε αγωνία τους πολλούς φιλάθλους που το παρακολούθησαν, η τυπικά γηπεδούχος Τελχινίδα αν και προηγήθηκε με 2-0 σετ έχασε τελικά στο τάι μπρέικ από τον Κλεάνθη. Ήταν ένας καλός αγώνας που τα είχε όλα. Πάθος για τη νίκη, ανατροπές στο σκορ και συναρπαστικές φάσεις και από τις δύο ομάδες. Η Τελχινίδα ξεκίνησε δυνατά και με αποτελεσματικό σερβίς κατάφερε να πάρει τα δύο πρώτα σετ. Ο Κλεάνθης αντέδρασε, μείωσε τα λάθη στην υποδοχή, εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία του αντιπάλου στο μπλοκ και έκανε την μεγάλη ανατροπή αφού κέρδισε τα τρία επόμενα σετ.
ΡΣΦΠ Τελχινίς – ΑΕΣ Κλεάνθης 2-3 σετ σε 129΄(25-20 σε 27΄, 25-19 σε 27΄, 19-25 σε 24΄, 17-25 σε 24 και 10-15 σε 24΄)
Τελχινίς (Μιχάλης Τσιμισίρης): Κωνσταντίνα Φουντουραδάκη, Αγγελική Αγγελή, Νικολέτα Αμορανίτη, Ελεάννα Κωνσταντάκη, Ντιλέκ Χουσεΐν, Αγγελίνα Κώτη, Βάλια Παρασκευά, Φεράχ Ντουμάνογλου, Μαρία Οικονόμου, Ελβίρα Ζέρβα, Κατερίνα Κυπριώτη και Λουΐζα Τσαγγαράκη (λίμπερο).
Κλεάνθης (Μανώλης Κοκολάκης): Στέλλα Γαβαλά, Μ. Χατζηβάσιλα, Μαρία Παμπάκα, Κατερίνα Ακάι, Κατερίνα Τζανουδάκη, Βαλσαμίνα Τσιράκου και Αντωνία Φλεβάρη.
Διαιτητές ήταν ο Σωτήρης Σταματίου και ο Νίκος Χατζησταυρίδης.

φωτογραφίες: Πέτρος Χειμωνέτος

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2012_2013/alla_spor/volei/telxinida_kleanthis_korasides/] width=[150] height=[150]}
{youtube}FQOPGCveSbc{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments