Αρχική Αθλητικά νέα Κοπεγχάγη – ΠΑΟΚ 1-2: Τεράστιο βήμα πρόκρισης για τον «δικέφαλο»

Κοπεγχάγη – ΠΑΟΚ 1-2: Τεράστιο βήμα πρόκρισης για τον «δικέφαλο»

0
INTIME
Dodekanisos

Ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε σπουδαία νίκη επί της Κοπεγχάγης στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του Europa Conference League. Ο «δικέφαλος του βορρά» νίκησε με 2-1 τα «λιοντάρια» στο «καυτό» «Parken» και σκαρφάλωσε στην κορυφή του ομίλου του.

Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε τεράστιο «διπλό» πρωτιάς πανηγύρισε το βράδυ της Πέμπτης στη Δανία επί της Κοπεγχάγης με 2-1. Με αυτή την νίκη η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανέβηκε στην κορυφή του ομίλου της με επτά βαθμούς. Και ενώ ακολουθεί η αναμέτρηση με την Κοπεγχάγη πλέον στην «Τούμπα».

Όλα εξελίχθηκαν ευκολότερα από όσο θα περίμενε ο ΠΑΟΚ, καθώς αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω από το 10′. Γεγονός που του απλοποίησε σε μεγάλο βαθμό τα πράγματα. Σκόρερ για τον «δικέφαλο του βορρά» ήταν οι Σίντκλεϊ και Ζίβκοβιτς. Μετά το 70′ και με την αναμέτρηση στο 2-0 ο ΠΑΟΚ έχοντας το μυαλό και στο «Γ. Καραϊσκάκης» και το ματς της Κυριακής με τον Ολυμπιακό έδωσε μέτρα στους γηπεδούχους. Σαν αποτέλεσμα βρήκαν ένα γκολ, για να μειώσουν το σκορ. Ενώ κυνήγησαν και δεύτερο ούτως ώστε να ισοφαρίσουν. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί 2-1 και να πανηγυρίζει την πρώτη νίκη του στη Δανία.

Αναλυτικά ΕΔΩ όλα τα αποτελέσματα στα υπόλοιπα παιχνίδια του Europa Conference League.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments