Αρχική Videos Κόντρα στη Βουλή: “Πως ξέρετε ότι τα εμβόλια είναι 100% ασφαλή;”

Κόντρα στη Βουλή: “Πως ξέρετε ότι τα εμβόλια είναι 100% ασφαλή;”

0

Κόντρα στην Βουλή μεταξύ του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη και της Βουλεύτριας της Ελληνικής Λύσης Μαρίας Αθανασίου, με φόντο την ασφάλεια των εμβολίων για τον κορωνοϊό. Ο Θάνος Πλεύρης μετά την επίκαιρη ερώτηση στην τοποθέτηση που έκανε είπε:

«Πάντοτε υπήρχαν και εμφράγματα και θρομβώσεις, δεν υπάρχει όμως καμία απολύτως αύξηση, δεν μπορεί να συνδεθεί αυτό με το εμβόλιο. Τα εμβόλια είναι ασφαλή έχουν δοκιμαστεί σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού και έχουμε τη δυνατότητα χάρη σε αυτά να λέμε έχουμε μπει σε άλλη φάση της πανδημίας».

Η Μαρία Αθανασίου ρώτησε επίσης και τα εξής:
«Με ποια υγειονομικά κριτήρια λέτε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τα εμβόλια για τον covid; Είστε σίγουρος ότι είναι ασφαλή 100%; Και γιατί ο γιατρός δεν αναλαμβάνει την ευθύνη; Μόνο τον εαυτό του προφυλάσσει με το εμβόλιο – και αυτό με επιφύλαξη».

Για να απαντήσει στη συνέχεια ο Υπουργός Υγείας ως εξής:
«Είναι ανακριβή όσα ισχυρίζεστε. Λέτε ψέματα. Δεν ισχύει αυτό. Όσοι είναι πλήρως εμβολιασμένοι, κατά βάση προστατεύονται πλήρως από την πανδημία. Δεν υπάρχει καμία απολύτως αύξηση περιπλοκών. Πάντοτε υπήρχαν τα εμφράγματα, οι θάνατοι και οι επιπλοκές στην κοινότητα, ακόμα και σε μια κοινή γρίπη».


0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments