Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Κόντρα μεταξύ Κόκκινου και Γαμβρούδη!

Κόντρα μεταξύ Κόκκινου και Γαμβρούδη!

6
kokinos gamvroudis
Dodekanisos

Στην τελευταία συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΔ, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, εκτυλίχθηκαν σκηνές και διάλογοι απείρου κάλλους, μεταξύ του Βάγιου Γαμβρούδη και του Σπύρου Κόκκινου με αφορμή την παραίτηση που είχε υποβάλει ο δεύτερος και στην συνέχεια την ανακάλεσε. Ο πρόεδρος Παναγιώτης Διακοφώτης και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. της ένωσης δεν έκαναν αποδεκτή την παραίτηση πλην του κ. Γαμβρούδη ο οποίος έδειξε πως ενοχλήθηκε από την εξέλιξη της περίπτωσης του κ Κόκκινου. Μάλιστα ήταν τόσος ο εκνευρισμός του που επιτέθηκε φραστικά στον Νίκο Κυριακάκη που βρισκόταν εκεί και μετέφερε έγγραφο από την γραμματεία στο Δ.Σ. και στην συνέχεια εξαπέλυσε επίθεση στον Κόκκινο, ο οποίος ανταπέδωσε με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί προς στιγμή μεγάλη αναστάτωση και ο γ.γ της ΕΠΣΔ ακούστηκε να λέει «η αυτός η εγώ».
Ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ παρενέβη με ψυχραιμία και τόνισε πως όλοι χρειάζονται εδώ και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την παρουσία και των δύο στην διοίκηση της ένωσης. Ωστόσο διαφαίνεται πως ένας ψυχρός πόλεμος άνοιξε μεταξύ των δύο μελών του Δ.Σ, οι οποίοι στο παρελθόν συνεργάστηκαν στην διοίκηση της ένωσης κάτω από την ίδια παραταξιακή στέγη, όπως και στην παρούσα διοίκηση. Η μάχη έληξε με ανακωχή, η συνεδρίαση συνεχίστηκε κανονικά αλλά μάλλον «το κακό παραμονεύει και την ΕΠΣΔ υπονομεύει».

Ηλίας Λοίζος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
mmanolis
mmanolis
9 years ago

εκ μερους ολου του δωδ/σκου φιλαθλου κοσμου σας ευχαριστω και τους δυο για την τοσο μεγαλη βοηθεια που εχετε προσφερει και οι δυο σας στο ποδοσφαιρο μας.ειναι τοσο μεγαλη η συνεισφορα σας με ιδεες προτασεις αμετρητο χασιμου προσωπικου χρονου και προσωπικες θυσιες που εχετε κανει και οι δυο σας για το ποδοσφαιρο μας που αισθανομαστε υποχρεωμενοι απεναντι σας.
η εμπειρια σας ως παλαιμαχοι ποδοσφαιριστες και ως γνωστες του ποδοσφαιρου κανει μπαμ απο μακρυα οπως και η εκρηκτικη σας ΠΑΡΟΥΣΙΑ που σιγουρα μονο απαρατηρητη δεν περναει.συνεχιστε ετσι δυναμικα και ανατρεπτικα οπως λειτουργειτε ως τωρα και ειναι θεμα χρονο να οδογησετε το δωδεκανησιακο ποδοσφαιρου εκει που του αξιζει.επισης δωστε και συγχαριτηρια και στους κυριους που σας συμπεριελαβαν στη παραταξη τους.ειναι ξεκαθαρο οτι εχετε την ιδια γνωση στο ποδοσφαιρο.μονο μην τσακωνεστε σας παρακαλω και χαλατε αυτη τη τελεια εικονα σας.σας παρακαλω συνεχιστε ετσι.ενας ασχετος παλαιμαχος ποδοσφαιριστης(αλλα ξεχασα ξερετε περισσοτερα)

mrigas
mrigas
9 years ago

Με απλά λόγια τώρα το ποδόσφαιρο στην Δωδεκάνησο είναι στον πάτο σε λίγο θα είναι στον απόπατο

FONTAN
FONTAN
9 years ago

ΤΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΨΥΛΛΑΚΗ Ο ΣΠΥΡΑΚΟΣ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

Cactus
Cactus
9 years ago

αμοιρο ποδοσφαιρο που καταντησες να το εκφραζουν οι @@@@@@@@@@@@@ και καρπαζοεισπρακτορες

giorgos2
giorgos2
9 years ago

ΠΡΟΕΔΡΕ σου τα ειχα πει οταν εφτιαχνες τον εναν και μοναδικο συνδυασμο……ΥΠΕΚΥΨΕΣ τότε σε κατι ψευτοεκβιασμους και συμπεριελαβες στο ψηφοδελτιο αλλα κι αλλα… ΤΩΡΑ μπορεις να θερίσεις τους κοπους ….τοσων προσπαθειων να γινεις ΠΡΟΕΔΡΟΣ….ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ…….ακου ο ασχετος να θελει να φαινετε το ονομα του στα διπλωματα……

cf3
cf3
9 years ago

καλως το ζευγαρακι μας……..τι κανετε βρε ερωτευμενα μου? ξερετε εσεις……ο cactus kai h fontanitsa..’h h cactoula kai o fontanakos mas….αναλογα με τις ορεξεις σας καθε μερα………..μια ο ενας τον ανδρα και μια ο αλλος ετσι για αλλαγη……..και εσεις εκει του site σταματηστε να εκτιθεστε τοσο και να σβηνετε τα αρνητικα σχολια για αυτα τα δυο κοριτσακια……….εκτοσ κι αν ειστε εσεις ή ειναι φιλες σας αυτοι οι δυο κυριοι καιτους προστατευετε.