Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Κοντά στην απόκτηση επιθετικού βρίσκεται ο Διαγόρας

Κοντά στην απόκτηση επιθετικού βρίσκεται ο Διαγόρας

0
Dodekanisos

Μια ανάσα από την απόκτηση επιθετικού ο οποίος την φετινή αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν σε ομάδα της Γ’ Εθνικής βρίσκεται ο Διαγόρας.

Το όνομα του παίκτη δεν έχει διαρρεύσει για ευνόητους λόγους από τους ανθρώπους της ομάδας, όμως σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και ο ποδοφαιριστής αναμένεται αύριο στο νησί για το τυπικό κομμάτι της μετεγγραφής, ενώ πιθανότατα το απόγευμα θα πάρει μέρος στην προπόνηση της νέας του ομάδας. Να σημειώσουμε πως οι μετεγγραφικές κινήσεις δεν σταματούν εδώ, καθώς οι άνθρωποι του συλλόγου σε συνεργασία με τον προπονητή Ανδρέα Σταύρου κινούνται για την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού.

Κατ’ άλλα με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του “γηραιού» ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Οι «κυανέρυθροι» προπονήθηκαν για ακόμη μια φορά στο νέο γήπεδο της Χάλκης. Το πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις φυσικής κατάστασης αλλά και δημιουργίας του παιχνιδιού. Ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησαν οι νεαροί Κρίκης, Στεργιάδης, Πέτρας όπως και οι Ευαγγελιδάκης και Λάμπρου. Εκτός προπόνησης παρέμεινε ο Παντελής Αθανασίου λόγω ίωσης. Το επόμενο φιλικό για τους «νταμπλούχους» Δωδεκανήσου θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή στο Οικονομίδειο γηπέδο Ιαλυσού με αντίπαλο τον Ιάλυσο, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι συζητήσεις για κάποια φιλικά στην πρωτεύουσα.

Φωτογραφίες από την σγμερινή προπόνηση του Διαγόρα:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments