Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Κοντά στην ανανέωση ο Φυλακούρης!

Κοντά στην ανανέωση ο Φυλακούρης!

0
DSC09196
Dodekanisos

Ο Ιάλυσος είναι η πρώτη επιλογή του Μιχάλη Φυλακούρη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Αυτό τόνισε ο ίδιος με δηλώσεις του στο news12 εκφράζοντας την επιθυμία να παραμείνει στους ερυθροκίτρινους και τη νέα σεζόν. Μεταξύ άλλων ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός ανέφερε.
«Προσωπικά είμαι απόλυτα θετικός στο να παραμείνω στην ομάδα, ήδη έχει γίνει μια πρώτη επαφή μέσα σε καλό κλίμα. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά από τη συνεδρίαση που έχει το διοικητικό συμβούλιο, όπου θα ξαναμιλήσουμε με τους ανθρώπους της διοίκησης για τον μέλλον μου στο σύλλογο, είμαστε σε αναμονή μέχρι τώρα, θα δούμε».
Για την εφετινή χρονιά του συλλόγου τόνισε:
«Η χρονιά ήταν απόλυτα επιτυχημένη. Πιστεύω πως αν και νεοφώτιστοι στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής τα πήγαμε εξαιρετικά. Ιδιαίτερα στο πρώτο 6μηνο είχαμε πολύ καλό ξεκίνημα και θεωρώ πως λίγοι το περίμεναν αυτό. Βρισκόμασταν στη 2η θέση και το κλίμα ήταν άψογο. Στον 2ο γύρο συνεχίσαμε στον ίδιο ρυθμό, επίσης πολλά παιδιά με λιγότερο χρόνο συμμετοχής πήραν κάποιες ευκαιρίες κάτι που είναι ευχάριστο, δυστυχώς κάποια άσχημα αποτελέσματα μας απομάκρυναν από τις πρώτες θέσεις. Παρόλα αυτά η εμφάνιση μας στο πρωτάθλημα ήταν πολύ καλή και τελικά τερματίσαμε στην καθόλου ευκαταφρόνητη πρώτη πεντάδα».
Σχετικά με την πορεία του Ιάλυσου Κύπελλο Ερασιτεχνών:
«Η πορεία μας στο Κύπελλο Ερασιτεχνών ήταν επίσης εξαιρετική. Στον μεγάλο τελικό με την Πύδνα Κίτρους, θεωρώ πως σταθήκαμε άτυχοι με το τέρμα που δεχθήκαμε στο τέλος. Σίγουρα η κατάκτηση του τροπαίου θα ήταν το «κερασάκι στην τούρτα» στην όλοι παρουσία που είχαμε σαν ομάδα. Δεν πειράζει όπως ξέρουμε στον αθλητισμό υπάρχουν ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές, σίγουρα πάντως ήταν πολύ μεγάλη εμπειρία για όλους η συμμετοχή μας στον τελικό. Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους που μας στήριξαν και βρίσκονταν κάθε στιγμή στο πλευρό μας».

Παναγιώτης Κεπέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments