Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Κοντά σε Νίκο Παντέλη ο Διαγόρας

Κοντά σε Νίκο Παντέλη ο Διαγόρας

0
Dodekanisos

Μια ανάσα από τον έμπειρο τεχνικό Νίκο Παντέλη βρίσκεται ο Διαγόρας.

Οι “κυανέρυθροι” εδώ και λίγα 24ωρα βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Ανδρέα Σταύρου στον πάγκο της ομάδας. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες ο προπονητής αυτός έχει βρεθεί και ακούει στο όνομο Νίκος Παντέλης.

Ο 58χρονος τεχνικός ο οποίος έχει καθίσει στον πάγκο αρκετών επαγγελματικών ομάδων βρίσκεται μια ανάσα από τους “κυανέρυθρους”. Αναλυτικά οι ομάδες με τις οποίες έχει συνεργαστεί ο Αθηναίος προπονητής: Ποσειδώνας Γλυφάδας, Κέρκυρα, Αθηναϊκός, Κερατσίνι, Λαμία, Άγιος Δημήτριος, Χαλκίδα, Ηλυσιακός, Πανιώνιος, Καλλιθέα, Εθνικός Αστέρας, Ηλιούπολη, Εθνικός Πειραιώς, Βύζας Μεγάρων, ΑΟ Γλυφάδας, Ηρακλής Ψαχνών, Παναργειακό, Φωστήρα και πρόσφατα στον ΑΟ Χανιά.

Ο Νίκος Παντέλης και ο πρόεδρος του Διαγόρας Κώστας Στεφανίδης θα έχουν μία τελευταία συνάντηση σήμερα το απόγευμα στην πρωτεύσουσα, όπου και θα συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας. Εάν όλα πάνε καλά ο έμπειρος τεχνικός θα καταφθάσει αμέσως στο νησί της Ρόδου, ώστε να ξεκινήσουν οι μετεγγραφικές σηζητήσεις.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments