Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Κομπλέ ενόψει μπαράζ

Κομπλέ ενόψει μπαράζ

0
milios_giannis
Dodekanisos
Πανέτοιμοι είναι ο Απόλλων Απολλώνων και ο Αθλητικός Σύλλογος της Τήλου, ενόψει του αυριανού (Μ. Τετάρτη) μπαράζ που θα γίνει στη Σύμη (12μ.) και θα κρίνει την τετάρτη ομάδα (μετά την Αναγέννηση Έμπωνας, τους Ιππότες και τον Αντίμαχο) που θα πάρει την άνοδο από την Β’ Κατηγορία Δωδεκανήσου. Το κοινό σημείο και των δυο “μονομάχων” είναι ότι θα κατέβουν κομπλέ καθώς δεν υπάρχουν σοαβρά αγωνιστικά προβλήματα. To www.news12.gr επικοινώνησε με τους δυο προπονητές οι οποίοι και μας κατέθεσαν την άποψη τους για το παιχνίδι στο οποίο θα παιχτούν οι κόποι μιας χρονιάς. Ιδού λοιπόν, τι μας είπαν:

Γιάννης Μηλιός (ΑΣ Τήλος):
“Πάμε να το διασκεδάσουμε. Ότι είναι να γίνει, ας γίνει. Από την δική μας πλευρά, δεν υπάρχει καθόλου άγχος. Η ομάδα μας αυτή την περίοδο, είναι σε καλή κατάσταση σε σχέση με το πως ήταν καθόλη την διάρκεια του πρωταθλήματος που πάντα είχαμε απουσίες. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε”

Άρης Μιχαηλίδης (Απόλλων Απολλώνων):
“Η ομάδα μου είναι σε καλή κατάσταση. Είμαστε σε πλήρη ετοιμότητα και πιστεύω ότι εμείς θα είμαστε αυτοί που θα πανηγυρίσουν. Θεωρώ βέβαια ότι είναι άδικο να κρίνεται η άνοδος σε ένα παιχνίδι. Ο όμιλος μας είχε καλές ομάδες σε σχέση με τον άλλο όμιλο. Πιστεύω ότι ακόμα και ο 3ος αλλά και ο 4ος του δικού μας ομίλου, άξιζε να ανέβει. Έχω εικόνα από τον αντίπαλο μας γιατί τον έχω παρακολουθήσει. Είναι μια ομάδα που διαθέτει ορισμένους καλούς ποιοτικά παίκτες”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments