Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Κολυμβητική ημερίδα από το Ροδίων Άθλησις

Κολυμβητική ημερίδα από το Ροδίων Άθλησις

0
Dodekanisos

Η στιγμή  για την 5η κολυμβητική Ημερίδα του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» έφτασε. Μια ημερίδα που σηματοδοτεί το τέλος των προπονήσεων  της χειμερινής περιόδου και κατά συνέπεια, την έναρξη των καλοκαιρινών τμημάτων τα οποία θα διεξαχθούν  από  4 Ιουνίου έως και 14 Αυγούστου.

Στη φετινή ημερίδα λαμβάνουν μέρος παιδιά όλων των σωματείων της Ρόδου,ηλικίας από 4 ετών και άνωτα οποία είναι σε επίπεδο εκμαθήσεων αλλά και μεγαλύτερα τα οποία βρίσκονται σε αγωνιστικό καιπροαγωνιστικό επίπεδο. Στόχος της συγκεκριμένης εκδήλωσης είναι οι αθλητές να γνωρίσουν την χαρά του συναγωνισμού και φυσικά στο τέλος να λάβουν την επιβράβευσή τους από το χειροκρότημα του κοινού.

Για πρώτη φορά φέτος θα υπάρχει ανοικτή κατηγορία για το κοινό, για ενήλικες αθλητές 25 ετών και άνω,οι οποίοι μπορούν να λάβουν μέροςείτε αγωνίζονται σε συγκεκριμένο σωματείο είτε όχι.

Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στη γραμματεία του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις»  , καλώντας καθημερινά από τις 14:00 έως τις 21:00 και Σάββατο από 10:00 έως τις 15:00 στο 2241001400 (εσωτ. 8) ή στέλνοντας μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook:  https://www.facebook.com/rpathlisis .

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments