Κολοσσός: Ξανά μόνο σε κατόχους διαρκείας τα εισιτήρια με Λάρισα

Η ΚΑΕ Κολοσσός εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποιεί ότι στον αγώνα με την Λάρισα, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο, η είσοδος θα επιτραπεί μόνο σε κατόχους εισιτηρίων διαρκείας μέχρι την συμπλήρωση του επιτρεπόμενου αριθμού θεατών (10% της χωρητικότητας).

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση από την ΚΑΕ Κολοσσός

H ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει ότι στον αγώνα με την Λάρισα, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022 στις 17:00, η είσοδος θα επιτραπεί μόνο σε κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2021-22 και μέχρι την συμπλήρωση του επιτρεπόμενου αριθμού θεατών (10% της χωρητικότητας), σύμφωνα με τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν από την Κυβέρνηση.

Για τον λόγο αυτό, οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα Κολοσσός H Hotels – Λάρισα, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της ΚΑΕ στο τηλέφωνο 2241022261 ή στο email info@kolossosbc.gr , προκειμένου να επιβεβαιώσουν την παρουσία τους στον αγώνα, τις παρακάτω μέρες και ώρες:

Τρίτη (25/1), 10:00-15:00

Τετάρτη (26/1), 10:00-15:00

Πέμπτη (27/1) 10:00 – 15:00

Ενημερώνουμε, ότι με βάση το ποσοστό του 5% της χωρητικότητας (10%), δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να φιλοξενήσουμε ανεμβολίαστους ανήλικους ηλικίας 4 έως 17 ετών.

Πρόκειται για μία διαδικασία στην οποία είμαστε αναγκασμένοι να οδηγηθούμε και ευελπιστούμε να είναι προσωρινή.

Υπενθυμίζεται ότι…

* Δεν θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια του γηπέδου και δεν θα εκδοθούν απλά εισιτήρια αγώνα.

* Η είσοδος επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας και την ειδική πρόσκληση που θα παραλάβουν όσοι δηλώσουν συμμετοχή, του πιστοποιητικού πλήρους εμβολιασμού ή νόσησης και των απαραίτητων εγγράφων ταυτοπροσωπίας.

* Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την προσέλευση, αλλά και σε όλη τη διάρκεια της παρουσίας των φιλάθλων στο γήπεδο.

Διαβάστε επίσης:

Επικαιρότητα

Ελεύθερη Πένα

Αθλητικά Νέα

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments