Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Κολοσσός: Θέλει τη στήριξη του κόσμου!

Κολοσσός: Θέλει τη στήριξη του κόσμου!

1
kolossos_kavala
Dodekanisos
Η 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος φέρνει στη Ρόδο την ΑΕΚ και ο ΒΑΠ Κολοσσός είναι πανέτοιμος να την υποδεχθεί με μοναδικό στόχο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του. Για την αυριανή αναμέτρηση τόνισε στο esake.gr: «Το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι σημαντικό για μας. Θέλουμε να επανέλθουμε στα επιτυχή αποτελέσματα μετά από 2-3 άτυχα αποτελέσματα που είχαμε.
Δουλέψαμε πολύ καλά το τελευταίο δεκαήμερο, μας βοήθησε η διακοπή του πρωταθλήματος, για τον προγραμματισμένο τελικό Κυπέλλου, ώστε να φρεσκάρουμε την ομάδα αλλά και να δουλέψουμε κάποιες λεπτομέρειες που μας έλειπαν το τελευταίο διάστημα.
Είμαστε έτοιμοι για ένα δυνατό παιχνίδι. Περιμένουμε τον κόσμο να γεμίσει το Βενετόκλειο και να αποτελέσει και πάλι τον «έκτο παίκτη» μας».
Κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό της Ρόδου έκανε και ο Παναγιώτης Καυκής: «Σίγουρα το αυριανό παιχνίδι θα είναι δύσκολο, δεν περιμένουμε να είναι εύκολο σε καμία περίπτωση. Είμαστε πολύ καλά προπονημένοι και προετοιμασμένοι, θέλουμε πολύ να επιστρέψουμε στις νίκες και να δείξουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο που δεν έχουμε δείξει τις τελευταίες αγωνιστικές στην έδρα μας.
Ζητάμε τη στήριξη του κόσμου προκειμένου να μας βοηθήσει να κατακτήσουμε το ροζ φύλλο αγώνα».
Πηγή: www.kolossosbc.gr
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
RIGAS
RIGAS
13 years ago

TO ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΘΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ.ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ
ΚΑΙ ΟΙ 2 ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟΙ.Ο ΚΑΘΕ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ.