Αρχική Αθλητικά νέα Κολοσσός: Προσφορά «Black Friday» στα εισιτήρια διαρκείας

Κολοσσός: Προσφορά «Black Friday» στα εισιτήρια διαρκείας

0
Kolossos H Hotels KAE / Facebook
Dodekanisos

Η ερχόμενη Παρασκευή (26/11) είναι η επονομαζόμενη «Black Friday». Πρόκειται για το ανεπίσημο όνομα της ημέρας που ακολουθεί την Ημέρα των Ευχαριστιών στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Δηλαδή η τέταρτη Παρασκευή του Νοεμβρίου (μεταξύ 24-30 Νοεμβρίου). Πρόκειται για ημέρα η οποία έχει θεωρηθεί ως η αρχή της περιόδου των Χριστουγεννιάτικων αγορών στην Αμερική από το 1952. Οι περισσότερες μεγάλες επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου ανοίγουν πολύ νωρίς και δίνουν μεγάλες προσφορές. Την σήμερον ημέρα η «Black Friday» έχει επεκταθεί σχεδόν σε όλο τον κόσμο.

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την προσφορά «Black Friday» στα εισιτήρια διαρκείας, προτρέποντας του φιλάθλους της ομάδας να κλείσουν την θέση του στην κερκίδα σε όλα τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια με έκπτωση 35%.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι «θαλασσί», «η προσφορά ισχύει από την Τετάρτη 24/11 έως και τη Δευτέρα 29/11 και αφορά αγορά εισιτηρίου διαρκείας αποκλειστικά για τις Θύρες 1-2-3-4 (από 200€ στα 130€)».

Οι εντός έδρας αγώνες που απομένουν είναι οι εξής:

Ηρακλής, Περιστέρι Vitabiotics, Ολυμπιακός, Λάρισα, Άρης, Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, ΑΕΚ, Προμηθέας, ΠΑΟΚ και όλοι οι αγώνες στα Play Off μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Επιπροσθέτως, υπενθυμίζεται ότι είσοδος επιτρέπεται αποκλειστικά σε πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες το τελευταίο 6μηνο και κατά την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας από τα Γραφεία της ΚΑΕ αλλά και κατά την είσοδο στο γήπεδο, απαραίτητη είναι η προσκόμιση του πιστοποιητικού και της ταυτότητας. Εάν η αγορά του εισιτηρίου διαρκείας γίνει online, η παραλαβή της κάρτας θα γίνεται από τα γραφεία της ΚΑΕ, με την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.

Η ΚΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μην παραδώσει την κάρτα διαρκείας εάν ο κάτοχος δεν προσκομίσει τα παραπάνω πιστοποιητικά.

Περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία του Κολοσσού H Hotels (Πλ. Βρούχου, τηλ: 2241022261) Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 με 14:00

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments