Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Κολοσσός Κάστρου – Ηρακλής Μαρ. 2 – 1 (pics)

Κολοσσός Κάστρου – Ηρακλής Μαρ. 2 – 1 (pics)

0
3
Dodekanisos

Τα πρώτα πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών τους έβγαλαν οι προπονητές του Κολοσσού Κάστρου και του Ηρακλή Μαριτσών στο πρώτο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι που έγινε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο Κοσκινού. Κώστας Πάττας και Γιώργος Σάββενας, είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν αρκετούς παίκτες και να κάνουν τα δικά τους «πειράματα». Η ομάδα της Παλιάς Πόλης κέρδισε το παιχνίδι με 2 – 1, χάρις σε γκολ που σημείωσαν οι Πάττας και Μικκιού στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Στο διάστημα αυτό ο Κολοσσός ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο του. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Γιώργος Σάββενας άλλαξε σχεδόν όλη την ομάδα και ο Ηρακλής παρουσίασε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο (προς το καλύτερο) μειώνοντας το σκορ με τον Σάββα Κούρο (2 – 1). Στα 45 λεπτά της επανάληψης ο Ηρακλής ήταν καλύτερος.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Κώστας Καραγιάννης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Καστανάκης, Καραγιάννης, Μαννάκης, Μέντος, Έλληνας, Μικκιού, Θεδώρου, Διακαναστάσης, Χατζησάββας, Αγγελάκης, Πάττας (Έπαιξαν και οι Γιαννουκάς, Κοσμάς, Ρούφας και Σαββίδης)
ΗΡΑΚΛΗΣ: Μακαρούνας, Παπακωνσταντής Μιχάλης, Σαββάκης, Παπαδημήτρης, Τσούφιος, Χατζηκωνσταντής, Παπακωνσταντής Στέργος, Χειμωνέτος, Κώστας, Πίσκαπας, Καρίκης (Έπαιξαν και οι Σαββιδάκης, Κούρος Σάββας, Τσαλώλης, Λερογιάννης, Μπιλιάς, Κούρος Μάριος, Βασιλώττος)

 

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2013_2014/a_katigoria/kolossos_iraklis/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments