Αρχική Φωτογραφικά Άλμπουμ Κολοσσός Κ.: Συνεχίζει ακάθεκτος (pics)

Κολοσσός Κ.: Συνεχίζει ακάθεκτος (pics)

0
kolossos katavia
Dodekanisos

Την επαφή του με την πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα διατήρησε ο Κολοσσός Κάστρου, ο οποίος κέρδισε στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων την φιλότιμη ΑΕ Κατταβιάς με 4 – 2. Οι γηπεδούχοι έφθασαν δυσκολότερα απ’ ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα στη νίκη διότι η ΑΕ Κατταβιάς δεν κλείστηκε ποτέ και προσπάθησε να «χτυπήσει» τον αγώνα παίζοντας επιθετικά. Μάλιστα προς το τέλος καρδιοχτύπησε τους παίκτες του Κώστα Πάττα καθώς στο 87’ μείωσε σε 3 – 2 και απείλησε και με την ισοφάριση!
Μόλις στο 4’ ο Μυλωνάς έκανε το 0 – 1 αλλά ο Παπαγεωργίου στο 16’ ισοφάρισε σε 1 – 1 και ο Αγγελάκης στο 38’ έκανε το 2 – 1. Στο 60’ ο Λυριστής πέτυχε το 3 – 1 όμως στο 87’ ο Κουλιμπαλί μείωσε σε 3 – 2. Το τελικό 4 – 2 διαμόρφωσε ο Κώνστας στο 90’.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μανώλης Κυρίτσης (Κοσκινάς, Κόκκαλης).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Τζουμάκας, Έλληνας, Χατζηκαλημέρης, Σαββίδης, Θεοδώρου, Φ. Μαννάκης (46’ Κώνστας), Καρπαθάκης (80’ Χατζησεβαστός), Παπαγεωργίου, Λ. Μαννάκης (75’ Αντωνούρης), Λυριστής, Αγγελάκης
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Μάλτας, Βλασακίδης (78’ Χρυσόμαλος), Μπουμπουλάκης, Ιντρίσα, Τριαλώνης, Τσακμακίδης, Μακριάς, Μυλωνάς, Μερκούρης (80’ Καρασάββας), Κουλιμπαλί, Καρπάτσης (80’ Μακρυδημήτρης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2012_2013/b_topiko/kolossos_katavia/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments